У міліції Києва зареєстрували бійку за участі журналіста одного з телеканалів

У міліції Києва зареєстрували бійку за участі журналіста одного з телеканалів

8 Червня 2015
1710

У міліції Києва зареєстрували бійку за участі журналіста одного з телеканалів

1710
У міліції Києва зареєстрували бійку за участі журналіста одного з телеканалів
У міліції Києва зареєстрували бійку за участі журналіста одного з телеканалів

8 червня до Солом'янського районного управління міліції Києва надійшло повідомлення  про конфлікт між сусідами, одним з учасників якого виявився журналіст. Про це повідомляється на сайті ГУ МВС України в Києві.

 

«По приїзду правоохоронців бійка між сусідами припинилася. Інцидент зафіксовано. Згодом від лікарів до районної міліції надійшли повідомлення про надання медичної допомоги двом чоловікам, постраждалим під час бійки. Медики констатували у одного з пацієнтів - закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої; у другого - електротравму. За словами цього чоловіка, його сусід під час конфлікту застосував  електрошокер», - повідомили в міліції.

 

Відомості про подію зареєстровані до журналу єдиного обліку, проводиться перевірка.

 

Як повідомила «Комсомольская правда в Украине», бійка за участі журналіста сталася 7 червня. Травму голови отримав 28-річний журналіст одного з українських телеканалів, який і звернувся в міліцію. Згідно з його заявою, він був побитий сусідом під час сварки, яка потім переросла в бійку.

 

«Підозрюваний встановлений. Судячи по відтворенню обставин конфлікту, журналіст був озброєний електрошокером, а його опонент - лопатою. Перемогла лопата», - повідомили газеті в міліції.

 

Нагадаємо, у ніч з 12 на 13 квітня сталося вбивство журналіста Сергія Сухобока на Русанівських садах у Києві. 16 квітня міліція підтвердила обставини злочину. Журналіста вбили двоє п'яних молодих сусідів, з якими він певний час конфліктував. Правоохоронці виявили підозрюваних осіб за місцем мешкання.  Слідчим відділом Дніпровського районного управління розпочато кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1710
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду