YouTube заблокував фільм «Сім’я» про Рамзана Кадирова

YouTube заблокував фільм «Сім’я» про Рамзана Кадирова

3 Червня 2015
2024

YouTube заблокував фільм «Сім’я» про Рамзана Кадирова

2024
YouTube заблокував фільм «Сім’я» про Рамзана Кадирова
YouTube заблокував фільм «Сім’я» про Рамзана Кадирова

Фільм «Сім'я. Фільм про Рамзана Кадирова, якого Путін називає сином...» тимчасово заблокований на YouTube-каналі заснованої російським опозиціонером Михайлом Ходорковським громадської організації  «Открытая Россия». Про це повідомляє сайт організації.

 

За тиждень перегляду фільм встигли подивитися більше 900 000 разів.

 

YouTube закрив доступ до перегляду відео через скарги, яку написав Синбулатов Ільяс Вінеровіч - власник ТОВ «Т&К Продакшн». Зараз це блокування опротестовується, і як тільки YouTube вважатиме, що цим відео не порушується закон про авторське право, фільм знову буде доступний. Водночас у претензії пана Синбулатова не вказано, який саме фрагмент фільму «Сім'я» він вважає порушенням свого авторського права.

 

У кожному разі, скарга не має жодних підстав, оскільки фільм містить тільки кадри, що належать В громадській організації  «Открытая Россия», і кадри новин, які не захищені авторським правом. У проекті також використані матеріали фільму «Рамзан і його команда» Леоніда Канфера, інтерв'ю Рамзана Кадирова Маріанні Максимовській у програмі «Неделя», кліп «Нур-Жовхар» Вінсента Мура, про що є відповідні повідомлення в описі відео, як того вимагає закон РФ.

 

Наразі фільм можна переглянути на сайті організації і на відео-сервісі Vimeo.

 

Нагадаємо, на сайті заснованої російським опозиціонером Михайлом Ходорковським громадської організації  «Открытая Россия» у відкритому доступі з'явився фільм «Сім'я» про главу Чеченської республіки Рамзана Кадирова. На YouТube-каналі організації картина з'явилася о 10.00 ранку за російським часом 25 травня.

 

29 травня український телеканал «24» показав в ефірі документальний фільм «Сім'я».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2024
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду