Артем Шевченко стане речником МВС

Артем Шевченко стане речником МВС

2 Червня 2015
2510

Артем Шевченко стане речником МВС

2510
Артем Шевченко стане речником МВС
Артем Шевченко стане речником МВС

Журналіст, автор і ведучий програми «Репортажі та розслідування з Артемом Шевченком» на телеканалі «ЕспресоTV» Артем Шевченко невдовзі перейде на посаду директора Департаменту комунікацій МВС України. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

 

«Шановні друзі та підписчики! Повідомляю, що я зараз завершую оформлення на посаду директора Департаменту комунікацій МВС України. Вважаю за необхідне докласти всіх своїх зусиль та використати увесь свій журналістський досвід для покращення системи інформування та комунікації нової української поліції з мас-медіа та суспільством. Пропозицію мені зробив Арсен Аваков, і я щиро хочу допомогти йому реформувати стару заскорузлу систему МВС. У межах своїх повноважень готовий до тісної співпраці з усіма колегами. Так само продовжу займатися творчою роботою, із якою закон дозволяє поєднувати державну службу», - зазначив він.

 

Раніше цю посаду обіймала Лариса Волкова, яка наразі залишила її у зв'язку з виходом на пенсію. Про це вона сказала особисто у коментарі «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, у листопаді минулого року щоденна інформаційна програма «Хроніки війни з Артемом Шевченком» на телеканалі «Еспресо TV» змінила формат на щотижневий військово-політичний журнал «Репортажі та розслідування».

 

У квітні Артем Шевченко заявив, що «ми програємо Росії в інформаційній війні не тому, що ми слабкіші, а тому що вона першою почала агресію». За його словами, багато керівників в українській армії все ще не розуміють важливості інформаційної боротьби проти російської агресії. Єдине, чого нам можна повчитися у сусіда-агресора,- це вмінню адекватно оцінювати вплив інформаційної складової у військовому протистоянні, переконував журналіст «Еспресо.TV».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2510
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду