Сергій Чеботар подав позов на «112 Україна»

Сергій Чеботар подав позов на «112 Україна»

23 Травня 2015
3227

Сергій Чеботар подав позов на «112 Україна»

3227
Сергій Чеботар подав позов на «112 Україна»
Сергій Чеботар подав позов на «112 Україна»

Колишній заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар подав позов до Шевченківського районного суду на «112 Україна» та народного депутата Сергія Капліна. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Позивач виступає на захист честі, гідності та ділової репутації. Пан Чеботар вимагає спростувати інформацію, яку повідомив Сергій Каплін у прямому ефірі телеканалу «112 Україна».

 

«Місяць тому я заявив про те, що при обшуці у пана Чеботаря знайшли золоті злитки та документи, які підтверджують його причетність до серйозних корупційних скандалів на кількасот мільйонів гривень» - розповів пан Каплін.

 

Засідання суду призначене на 29 травня.

 

«"112 Україна" має намір захистити свої права на відкритість та об'єктивність висвітлення подій», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Нагадаємо, раніше Сергій Чеботар вже був причетний до скандалу, пов'язаного з одним із українських телеканалів, коли на знімальну групу напали біля будинку, оформленому на його доньку.

 

Нагадаємо, 13 травня заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар заявив, що йде у відставку через «систематичне цькування у вигляді замовних публікацій» у ЗМІ.

 

Розголосу у медіа набув інцидент із журналістами біля будинку пана Чеботаря 28 квітня. Цього дня знімальна група програми журналістських розслідувань «Наші гроші» телеканалу ZIK двічі нзазнала нападу з боку зятя пана Чеботаря Олега Поліщука.

 

Після того, як слідчі СБУ вручили 22 травня пану Чеботарю повістку про явку на допит у Генпрокуратуру на ранок 25 травня, стало відомо, що він вилетів до Відня.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://patrioty.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3227
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду