Помер журналіст Андрій Дерепа

Помер журналіст Андрій Дерепа

18 Травня 2015
6077

Помер журналіст Андрій Дерепа

6077
Помер журналіст Андрій Дерепа
Помер журналіст Андрій Дерепа

15 травня у Київській лікарні №6 після тяжкої хвороби помер журналіст Андрій Дерепа. Про це повідомляється на його сторінці у Facebook.

 

Прощання з померлим відбудеться 19-го травня о 10.00 на территорії моргу Київського медмістечка (Київ, пр. Космонавта Комарова, 3). Можуть приходити всі, хто хоче попрощатися з журналістом.

 

Про смерть журналіста Андрія Дерепи також написав Дмитро Понамарчук на своїй сторінці у Facebook. «Страшна втрата. 15 травня 2015 року о 22.00 у Київській клінічній лікарні №6 унаслідок раку горла помер блискучий журналіст Андрій Павлович Дерепа (55 років). Похорон відбудеться 19 травня о 10.00 у ритуальній кімнаті Київського медмістечка (пр. Космонавта Комарова, 3). Варто прийти попрощатися», – написав він.

 

Андрій працював на «Радіо Свобода», дописував у газету «День», останнім часом був фрілансером.

 

У Андрія Дерепи залишилася мама, син Антон та старший брат Сергій Дерепа (спортивний коментатор).

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним і друзям Андрія Дерепи, усім його колегам і вихованцям. Світла пам'ять!

 

«Детектор медіа»

Фото з Facebook Дмитра Понамарчука

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6077
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду