14 травня – майстер-клас Ольги Захарової «Як продати ідею каналам та глядачам»

14 травня – майстер-клас Ольги Захарової «Як продати ідею каналам та глядачам»

12 Травня 2015
2136

14 травня – майстер-клас Ольги Захарової «Як продати ідею каналам та глядачам»

2136
14 травня – майстер-клас Ольги Захарової «Як продати ідею каналам та глядачам»
14 травня – майстер-клас Ольги Захарової «Як продати ідею каналам та глядачам»

14 травня в межах курсу Skill Bill Pro освітнього проекту «Film.ua Факультет» відбудеться майстер-клас Ольги Захарової на тему «Як продати ідею каналам та глядачам».

 

Під час майстер-класу будуть розглянуті такі питання:

  • Що таке цілісний канал як бренд.
  • Психографіка та відмінності глядачів різних телеканалів.
  • Контент як продовження ідеї бренду.

Експерт майстер-класу - Ольга Захарова, директор зі стратегічного маркетингу медіахолдингу «Медіа Група Україна».

 

Майстер-клас відбудеться 14 травня, у четвер, з 19:00 до 21:00, за адресою: м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2.

 

Реєстрація обов'язкова. Ціни на відвідування майстер-класів Skill Bill Pro можна уточнити тут.

 

Довідка про експерта:

 

Ольга Захарова. З 2011 року - директор зі стратегічного маркетингу медіахолдингу «Медіа Група Україна». 2009-2010 рр. - директор із стратегічного маркетингу ЗАТ «Національна Медіа Група» (Москва, Росія). 1996-2008 рр. - креативний директор, керівник відділу творчих проектів каналу «1+1» ТОВ «Телерадіокомпанії «Студія 1+1». 1998-2010 рр. - генеральний директор, Голова правління ЗАТ «1+1 Відео Дизайн» (бренди українських телеканалів «Кіно», «ТЕТ», ICTV, російських телеканалів «5 канал», РЕН, «ЖиВи», СТС, каналу TV SeriesWorld (США)). Досвід роботи на телебаченні понад 20 років.

 

Автор майстер-класів і публікацій із брендингу і креативу в друкованих ЗМІ та інтернеті, переможець міжнародних конкурсів BDA/PROMAX, переможець Нью-Йоркського телевізійного фестивалю, володар чисельних нагород у галузі телевізійного дизайну та брендингу, в тому числі шестиразовий володар премії «Телетріумф» (Україна). Член Академії російського телебачення, з 1998 року постійний член журі щорічної міжнародної премії в галузі телевізійного маркетингу, промо, дизайну BDA/PROMAX.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2136
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду