21 квітня – презентація фотовиставки НСЖУ «Журналісти на передовій»

21 квітня – презентація фотовиставки НСЖУ «Журналісти на передовій»

16 Квітня 2015
2588

21 квітня – презентація фотовиставки НСЖУ «Журналісти на передовій»

2588
21 квітня – презентація фотовиставки НСЖУ «Журналісти на передовій»
21 квітня – презентація фотовиставки НСЖУ «Журналісти на передовій»

21 квітня у прес-центрі Національної спілки журналістів України (НСЖУ) відбудеться презентація фотовиставки «Журналісти на передовій». Проект присвячений роботі співробітників ЗМІ у гарячих точках - на Майдані та на Донбасі.

 

Фотовиставка складається з майже 50 робіт, на яких зафіксовано будні роботи журналістів на Майдані та на Донбасі.

 

Ініціатор і організатор виставки - Національна спілка журналістів України (НСЖУ).

 

«Уже понад рік представники українських ЗМІ працюють фактично у воєнних умовах - спочатку, ризикуючи життям, вони виконували свій професійний обов'язок, висвітлюючи події на Євромайдані, нині - наражаються на небезпеку в зоні АТО. Багато хто пішов виконувати свій громадянський обов'язок вже в якості солдата. У цих подіях, дехто, на жаль, втратив здоров'я і життя. Серед героїв Небесної сотні - журналісти В'ячеслав Веремій, Ігор Костенко, Яків Зайко. У війні на Донбасі загинув журналіст "Укрінформу" Олег Задоянчук. Осколками ворожої міни смертельно поранено в селі Піски під Донецьком фоторепортера газети "Сегодня" Сергія Ніколаєва», - нагадують організатори.

 

 Фоторепортер Сергій Ніколаєв загинув у Пісках під Донецьком

 

Презентація відбудеться 21 квітня о 12.00 у прес-центрі НСЖУ (Київ, вул.Хрещатик 27А, другий поверх).Телефон для довідок - 235-87-66.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2588
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду