Головреду сайту в Ізмаїлі спалили вже третю автівку – міліція бездіє

Головреду сайту в Ізмаїлі спалили вже третю автівку – міліція бездіє

15 Квітня 2015
1824

Головреду сайту в Ізмаїлі спалили вже третю автівку – міліція бездіє

1824
Головреду сайту в Ізмаїлі спалили вже третю автівку – міліція бездіє
Головреду сайту в Ізмаїлі спалили вже третю автівку – міліція бездіє

15 квітня в місті Ізмаїлі (Одеська область) згорів автомобіль «Нива», який належить головному редактору місцевого сайту «Инфоречье» Станіславу Тугаю. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

 

Як повідомляє ГУ ДСНС України в Одеській області, 15 квітня о 4.34 в службу порятунку «101» міста Ізмаїла надійшло повідомлення, що по вул. Мічуріна, на відкритій території виникло загорання легкового автомобіля «Нива».

 

Рятувальники ліквідували загоряння на площі три квадратних метри. В результаті пожежі пошкоджено два поруч розташованих автомобілі: ВАЗ-2108 і ВАЗ-21063. Загиблих і постраждалих немає.

 

ІМІ зазначає, що це вже третя автівка Станіслава Тугая, що пострадала аналогічним способом.

 

Як повідомив ІМІ Станіслав Тугай, сьогодні, 15 квітня, він зустрічався із начальником міського відділу міліції підполковником Олександром Хорвинським. Під час зустрічі міліціонер, за словами журналіста, повідомив про версію, згідно з якою Станіслав Тугай самостійно підпалює автівки, щоб зробити резонанс навколо своєї персони.

 

Журналіст пов'язує інцидент із своєю професійною діяльністю. За його словами, міліціянти через спільних знайомих «попереджають» його про те, що якщо він не зупиниться, то підпали будуть і надалі продовжуватися.

 

Нагадаємо, увечері 11 грудня 2014 року в Ізмаїлі (Одеська область) біля відділення «Укрсиббанку» був здійснений підпал автомобіля головного редактора місцевих інтернет-видання «Infoречье» та газети «Наша магала» Станіслава Тугая. Невстановлений злочинець, скориставшись моментом, коли журналіст залишив свій автомобіль, облив його з усіх боків легкозаймистою рідиною і підпалив. Спільними зусиллями мешканців сусідніх будинків, Станіслава Тугая і прибулих рятувальників пожежу вдалося загасити, однак вогнем автомобілю було завдано значної шкоди.

 

Співробітники редакції газети «Наша магала» та інтернет-видання «Инфоречье» вимагали від тодішнього Генерального прокурора України Віталія Яреми негайно вжити взаходів щодо можливих замовників злочину. Колеги Станіслава Тугая повідомляють про конфлікт з мером міста Андрієм Абрамченком і побоюються, що конфлікт з мером може призвести до фізичного усунення журналіста.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1824
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду