Штаб АТО заявляє про російську інформаційну провокацію

Штаб АТО заявляє про російську інформаційну провокацію

13 Квітня 2015
2744

Штаб АТО заявляє про російську інформаційну провокацію

2744
Штаб АТО заявляє про російську інформаційну провокацію
Штаб АТО заявляє про російську інформаційну провокацію

Заступник керівника АТО в Донецькій і Луганські областях полковник Валентин Федічев заявив, що російські підрозділи інформаційної війни підготували провокацію з метою відвернути увагу російських громадян і світової спільноти від факту перебування російських регулярних військ на сході України. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

 

Полковник Федічев попередив, що з 12 по 13 квітня в мережі інтернет буде поширюватися відеоролик, в якому бойова броньована машина з польськими (або німецькими) державними прапорами (БТР, БМП, МТЛБ) атакуватиме позиції «народних ополченців ДНР» в районі Авдіївки. У коментарях буде зазначатися, що «позиції ополченців атаковані польським (німецьким) підрозділом».

 

«Офіційно повідомляємо, що ні польських, ані німецьких підрозділів у складі сил АТО ніколи не було і не буде», - заявив полковник Федічев.

 

«Метою цього провокаційного повідомлення проросійських ЗМІ та контрольованих ними Інтернет-ресурсів є покладання на Україну відповідальності за порушення виконання п. 10 "Комплексу заходів з виконання Мінських угод 12 лютого 2015 року", яким передбачено виведення збройних формувань, військової техніки, а також найманців з території України під спостереженням ОБСЄ», - додав представник штабу АТО.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду