Після повідомлень про вибухівку у редакції радіо «Вести» пройшла перевірка

Після повідомлень про вибухівку у редакції радіо «Вести» пройшла перевірка

12 Квітня 2015
2198

Після повідомлень про вибухівку у редакції радіо «Вести» пройшла перевірка

2198
Після повідомлень про вибухівку у редакції радіо «Вести» пройшла перевірка
Після повідомлень про вибухівку у редакції радіо «Вести» пройшла перевірка

11 квітня в редакції радіо «Вести» вибухотехніки та кінологи шукали вибухівку, повідомляє «Еспресо.TV» із посиланням на інтернет-видання «Вести»,  сайт якого наразі недоступний.

 

За цими даними, повідомлення про мінування надійшло телефоном за номером 102 близько 19.00: невідомі звернулися до перехожого з проханням сказати, що о 20.00 в редакції радіостанції станеться вибух.

 

Того, хто телефонував до міліції затримали, його допитують у Дніпровському РВВС.

 

Міліція змушена була евакуювати співробітників редакції і оглянути приміщення. Вибухівку не знайшли.

 

За даними сайту «Дуся», редакцію «Вестей» було евакуйовано.  На момент повідомлення про можливий вибух свою програму «Година з психологом» вела дружина головного редактора «Вістей» Ігоря Гужви Анна Солнцева. Під час ефіру в студії були присутні двоє дітей - Денис і Гліб. Програму було присвяченого мп'ютерним іграм та їх впливу на дитину.

 

Нагадаємо,  9 квітня керівник холдингу «Мультимедіа інвест груп» і головний редактор газети «Вести» Ігор Гужва заявив, що 9 квітня в Києві напали на розповсюджувачів газети «Вести». Як з'ясувалося, наклад газети активісти «Правого сектора», влаштувавши, за їхніми словами кілька акцій «за об'єктивність і журналістські стандарти». За останні два дні активісти «Правого сектора» вилучили понад 500 кілограмів тиражу газети «Вести» і здали його в макулатуру.

 

Прокуратура міста Києва вже півроку добивається через суд припинення випуску газети «Вести» і журналу «Вести. Репортер» через публікацію низки статей, спрямованих на порушення територіальної цілісності України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2198
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду