24 квітня - конференція «Журналістика та журналістські стандарти у кризові часи» та церемонія нагородження конкурсу «Честь професії»

11 Квітня 2015
3096

24 квітня - конференція «Журналістика та журналістські стандарти у кризові часи» та церемонія нагородження конкурсу «Честь професії»

3096
24 квітня - конференція «Журналістика та журналістські стандарти у кризові часи» та церемонія нагородження конкурсу «Честь професії»

24 квітня у Києві відбудеться міжнародна конференція з актуальних питань професійної журналістики «Журналістика та журналістські стандарти у кризові часи». Про це повыдомляють організатори заходу - Українська асоціація видавців (УАВПП) та Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ).

 

Також 24 квітня Конгрес Комісії журналістської етики, а ввечері - церемонія нагородження переможців шостого конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2015».

 

Цього року за перемогу змагаються 627 журналістських матеріалів.

 

Окрім 5 основних номінацій - ще у двох спеціальних. Перша - це «Дотримання фахових стандартів в кризовий час», запроваджене в рамках програми Ради Європи та Уряду Канади «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі». Друга - це «Будуємо нову Україну разом», яку запровадило у 2015 році Представництво Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) в Україні.

 

Спеціальним призом вже вшосте поспіль компанія «Емвей Україна» нагородить автора найкращого «Матеріалу, що надихає на створення власного бізнесу».

 

Місце проведення та детальна програма будуть оголошені пізніше на сайті конкурсу. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу у Facebook.

 

Програму конференції можна завантажити тут.

 

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2015» підтримують:

- проект Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі», який фінансується урядом Канади,

- проект «У-медіа» міжнародної організації «Інтерньюз Нетворк», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID),

- Представництво Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні,

- компанія «Кока-Кола Україна»,

- компанія «Емвей Україна».

 

Оргкомітет:

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):
Ольга Сергієнко
менеджер з сервісу, УАВПП
044-425-57-87
organizator@uapp.org
www.uapp.org

 

НАМ (радіо та ТВ матеріали):
Христина Дрогомирецька

Керівник прес-служби НАМ
Тел. (044) 254 55 56
project@nam.com.ua
www.nam.org.ua

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3096
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду