Микола Сирокваш став ведучим каналу «112 Україна»

Микола Сирокваш став ведучим каналу «112 Україна»

6 Квітня 2015
4902

Микола Сирокваш став ведучим каналу «112 Україна»

4902
Микола Сирокваш став ведучим каналу «112 Україна»
Микола Сирокваш став ведучим каналу «112 Україна»

6 квітня телеканал «112 Україна» представив глядачам нового ведучого прямого ефіру - Миколу Сирокваша. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Микола Сирокваш понад вісім років пропрацював телеведучим: спочатку - програм «Критична точка» і «Ранок з Україною» на каналі «Україна», пізніше вів новини на ТВі. Телеведучий народився 26 лютого 1983 року в Аральську, здобув освіту менеджера зовнішньоекономічної діяльності.

 

На «112 Україна» він буде працювати в онлайн-режимі з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 11:00 в парі із Ксенією Смирновою.

 

Кастинг на місце в ранковому ефірі був оголошений 17 березня. На місце в команді телеканалу «112 Україна» претендували понад 20 телеведучих.

 

«Микола професіонал, володіє необхідним багажем знань і досвіду і відмінно вписується в найсильнішу і професійну команду ведучих на українському телебаченні», - пояснює вибір телеканалу заступник генерального продюсера, керівник служби ефірного мовлення телеканалу «112 Україна» Людмила Писанко.

 

Сам Микола Сирокваш каже, що на «112 Україна» прийшов невипадково: «Працювати тут я хотів ще рік тому, так як вже тоді багато чув від колег те, що тут фантастична студія, просто СNN, мені подобалося, що новини живі, ефір живий. Але тоді, рік тому, мені зробили привабливу пропозицію на ТВі. Сьогодні я радий, що все сталося, як сталося, і я приходжу на "112 Україна" не як ведучий новин, а в новому для мене амплуа - працювати в прямому ефірі. Мінімум два гості в годину, постійні включення - тут не можна не бути в курсі того, що відбувається. Це - відмінний стимул для розвитку і драйв. Загалом, ситуація - з розряду "мрії збуваються"».

 

Нагадаємо, що наприкінці березня з каналу «112 Україна» звільнився ведучий Антон Середа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4902
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
спектакуляр
3300 дн. тому
«Мінімум два гості в годину, постійні включення» - це дуже добре. Але, Миколо, будь ласка, не копіюйте хамське ставлення ведучих 112-го до гостей. Як ці бідолашні гості терплять? Їх постійно переривають, не даючи навіть докінчити фразу. Іноді в перервах між включеннями гостям узагалі не вдається нічого сказати, і для глядачів залишається загадкою, навіщо людину запрошували. Або, ще краще, коли ведучий ставить питання по кілька хвилин, плутаючись і відповідаючи сам собі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду