Тетяна Вергелес очолила інформагентство ZIK, а Тарас Смакула – департамент інформації медіа-холдингу ZIK

Тетяна Вергелес очолила інформагентство ZIK, а Тарас Смакула – департамент інформації медіа-холдингу ZIK

3 Квітня 2015
5162

Тетяна Вергелес очолила інформагентство ZIK, а Тарас Смакула – департамент інформації медіа-холдингу ZIK

5162
Тетяна Вергелес очолила інформагентство ZIK, а Тарас Смакула – департамент інформації медіа-холдингу ZIK
Тетяна Вергелес очолила інформагентство ZIK, а Тарас Смакула – департамент інформації медіа-холдингу ZIK

Багаторічний головний редактор інформаційного агентства «Західна інформаційна корпорація» (ІА ZIK), що входить до складу медіахолдингу ZIK, Тарас Смакула очолив департамент інформації медіахолдингу ZIK. Натомість ІА ZIK очолила Тетяна Вергелес, яка до цього обіймала посаду заступника головного редактора агентства. Про це повідомляє прес-служба ZIK.

 

 

Тетяна Вергелес

 

За словами пана Смакули, у майбутньому структура медіахолдингу налічуватиме п'ять департаментів, першим з яких стартує саме інформаційний. Головне завдання новоствореного департаменту - максимальна конвергенція всіх інформаційних підрозділів медіахолдингу - ІА ZIK, новинних проектів телеканалу «Огляд дня», «Погляд на тиждень», «ZIK-стрім».

 

«Робота департаменту полягатиме в об'єднанні всіх інформаційних виробництв медіахолдингу в одне русло, - пояснює пан Смакула. - До цього часу інформаційне агентство й телеканал жили дещо відокремлено, різнилися висвітлення однієї і тієї ж події. Відтак ми хочемо конвертувати всі інформаційні служби ZIKу, посилити співпрацю між журналістами агентства і телеканалу».

 

 

Тарас Смакула

 

Тарас Смакула очолював найдавніше інформаційне агентство в Західній Україні «Західна інформаційна корпорація» з грудня 2006 році. Він одним із перших у Львові, Західній Україні почав працювати над розвитком інтернет-ЗМІ, хоча раніше мав справу лише із друкованими виданнями.

 

Тетяна Вергелес працює в «Західній інформаційній корпорації» з квітня 2006 року. Протягом багатьох років була заступником головного редактора.

 

«Ми з Тарасом завжди робили ставку на командну роботу, і це залишиться незмінним, бо саме такий підхід дає потрібний результат. Інформагенство - це нові виклики щодня, це постійний рух. Залізобетонним тут є лише ставка на якість інформації, оперативність та збалансованість, що означає повагу до користувачів сайту. Команда здатна з цим впоратися», - зазначила пані Вергелес.

 

«Ми разом, практично з нуля, призвичаювалися працювати в нових для себе умовах електронного медіа, на власному досвіді і помилках вчилися подавати інформацію так, як цього потребує сайт, а не газета. Тому мені дуже приємно, що зараз саме Тетяну Вергелес призначили головним редактором ІА ZIK. Бажаю їй на цій посаді успіху, втілення творчих задумів», - сказав пан Смакула.

 

Це вже не перші кадрові зміни в топ-менеджменті медіахолдингу ZIK за останній час. Восени 2014 року генеральним директором медіахолдингу ZIK замість обраного народним депутатом Дмитра Добродомова став Ігор Дедишин, який обіймав посаду генерального директора футбольного клубу «Карпати». А з 1 квітня 2015 року генеральним продюсером телеканалу ZIK замість Омеляна Ощудляка було призначено Данила Нікуленка, який раніше виконував обов'язки виконавчого директора телеканалу, а до цього очолював інформаційний центр ФК «Карпати».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5162
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду