Комітет свободи слова схвалив звіт Нацради

Комітет свободи слова схвалив звіт Нацради

4 Березня 2015
3491

Комітет свободи слова схвалив звіт Нацради

3491
Комітет свободи слова схвалив звіт Нацради
Комітет свободи слова схвалив звіт Нацради

Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики на черговому засіданні 4 березня схвалив звіт Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за 2014 рік.

 

Комітет вирішив рекомендувати парламенту включити це питання до порядку денного сесії та схвалити цей звіт.

 

Від голосування утримався тільки член комітету Юрій Павленко («Опозиційний блок»), який висловив окрему думку.

 

Нагадаємо, 22 січня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила звіт про свою роботу за 2014 рік та надіслала його на розгляд Верховній Раді та Президенту України.

 

Завантажити звіт Нацради за 2014 рік можна на її офіційному сайті.

 

17 квітня 2014 року Верховна Рада ухвалила закон «Про внесення змін до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» (щодо дострокового припинення повноважень членів ради)», який дає змогу парламенту та Президенту України змінювати членів Нацради, не схваливши звіту Нацради, без узгодження одне з одним. Попередня норма закону передбачала відставку всього складу Нацради тільки у випадку, якщо і парламент, і президент не схвалять звіту Нацради.

 

Торік профільний комітет рекомендував Верховній Раді відхилити звіт Нацради і висловити регулятору недовіру.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду