До 6 березня – подача робіт на конкурс розслідувань Інституту розвитку регіональної преси

До 6 березня – подача робіт на конкурс розслідувань Інституту розвитку регіональної преси

17 Лютого 2015
2787

До 6 березня – подача робіт на конкурс розслідувань Інституту розвитку регіональної преси

2787
До 6 березня – подача робіт на конкурс розслідувань Інституту розвитку регіональної преси
До 6 березня – подача робіт на конкурс розслідувань Інституту розвитку регіональної преси

Громадська організація «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) в рамках проекту «Розвиток антикорупційної журналістики у південному та східному регіонах України» за підтримки Посольства США в Україні запрошує журналістів до участі в конкурсі на кращі антикорупційні журналістські розслідування.

 

Взяти участь у конкурсі можуть журналісти-розслідувачі усіх типів ЗМІ з усіх регіонів України і АР Крим. Учасники тренінгів з антикорупційних розслідувань, які проводив ІРРП у жовтні-листопаді 2014 року, при оцінюванні робіт отримуватимуть додаткові бонусні бали.

 

До участі у конкурсі приймаються журналістські розслідування, що висвітлюють корупцію в Україні, оприлюднені в друкованих, інтернет-ЗМІ або в ефірі на телебаченні чи радіо в період з 1 жовтня 2014 року по 1 березня.  Один журналіст має право надіслати на конкурс не більше трьох робіт.

 

Більш детально з умовами конкурсу ознайомтеся у Положенні про конкурс .

 

Для участі у конкурсі журналіст має:
 

1. Заповнити онлайн-заявку на участь у конкурсі на сайті ІРРП та внести в неї перелік всіх робіт, надісланих на конкурс одним журналістом, із гіперпосиланнями на онлайн- та відеоматеріали.
 

2. Надіслати електронною поштою відскановану довідку (довідки) від головного редактора з печаткою, що підтверджує дату публікації статті - для друкованих та Інтернет-видань, або ефірну довідку з печаткою - для радіо- та телематеріалів.
 

3. Надіслати розслідування (не більше трьох):
 
-для друкованих матеріалів - сторінки чи розвороти матеріалів у форматі PDF на електронну пошту у такому самому вигляді, як їх побачили читачі;

-для інтернет-публікацій - повне посилання на адресу статті в Інтернеті (в онлайн-заявці) та файл-«скріншот» веб-сторінки з публікацією (електронною поштою);

-для телерадіоматеріалів - гіперпосилання (в онлайн-заявці) на безкоштовні файлообмінники з вашими матеріалами або на YouTube. 

 

Розслідування та довідки про публікацію слід надсилати на адресу info@irrp.org.ua і обов'язково вказувати у темі листа прізвище журналіста та назву «Конкурс антикорупційних журналістських розслідувань».

 

Збір заявок для участі в конкурсі триває до 6 березня включно.

 

За результатами оцінки членами журі конкурсу буде визначено трьох головних переможців (перше, друге та третє місця), які отримають матеріальні нагороди (попередньо - смартфони iPhone або планшети iPad різних моделей). 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду