Богдан Червак став першим заступником голови Держкомтелерадіо

Богдан Червак став першим заступником голови Держкомтелерадіо

4 Лютого 2015
4678

Богдан Червак став першим заступником голови Держкомтелерадіо

4678
Богдан Червак став першим заступником голови Держкомтелерадіо
Богдан Червак став першим заступником голови Держкомтелерадіо

4 лютого Кабінет Міністрів призначив директора департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо Богдана Червака першим заступником голови Держкомтелерадіо. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

 

Нагадаємо, раніше посаду першого заступника голови Держкомтелерадіо обіймав Анатолій Мураховський, який був звільнений з посади 6 серпня 2014 року. Згодом пан Мураховський подав позов до Окружного адміністративного суду міста Києва проти Кабінету Міністрів України з вимогою визнати протиправним і скасувати розпорядження Кабміну.

 

Богдан Червак з 2012 року є головою ОУН. Був головним редактором тижневика «Українське слово». У вересні 2001 року перейшов на роботу в Кабінет Міністрів України. Працював головним спеціалістом управління Департаменту внутрішньої політики Секретаріату Кабінету Міністрів, а також завідуючим сектором з моніторингу та підготовкн матеріалів для ЗМІ управління зв'язків з громадськістю. З 2005 року працює у Державному комітеті телебачення і радіомовлення України. Тривалий час був директором департаменту інформаційної політики.

 

Рік тому, в лютому 2014 року, колектив Держкомтелерадіо звернувся до голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка з проханням підтримати кандидатуру Богдана Червака на посаду голови Держкомтелерадіо України. У березні 2014-го головою Держкомтелерадіо було призначено Олега Наливайка. Після звільнення Анатолія Мураховського в серпні 2014 року, пан Наливайко зробив подання до Кабміну на призначення своїм першим заступником Богдана Червака. Уряд прийняв своє рішення через півроку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4678
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду