Харківська міліція розслідує спробу збити автомобілем журналіста

Харківська міліція розслідує спробу збити автомобілем журналіста

26 Січня 2015
2832

Харківська міліція розслідує спробу збити автомобілем журналіста

2832
Харківська міліція розслідує спробу збити автомобілем журналіста
Харківська міліція розслідує спробу збити автомобілем журналіста

Харківська міліція розслідує спробу невідомих збити автомобілем журналіста Василя Мірошника. Про це йдеться у відповіді ГУ МВС України в Харківській області на запит «Детектор медіа» щодо інциденту.

 

За заявою пана Мірошника 14 січня слідчий відділ Золочівського райвідділу ГУМВС України в Харківській області розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розслідування кримінального правопорушення триває.

 

Інформацію про хід розслідування в міліції називають конфіденційною, а тому не розголошують.

 

Нагадаємо, редактор і журналіст міжрайонної газети «Зоря» Василь Мірошник заявив, що 13 січня в селищі міського типу Золочів Харківської області невідомі намагалися збити його автомобілем, коли він вів розслідування ймовірної крадіжки.

 

За словами пана Мірошника, невідомі, яких він фотографував, підійшли до нього та спробували домовитися з журналістом «розійтися з миром». «На що я представився як журналіст і сказав, що виконую свою роботу. Після чого вони сіли в автівку та спробували мене збити», - зазначив він. Журналіст встигнув відскочити, проте все ж йому поранили ногу. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2832
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду