До 31 січня - продовжено прийом робіт на конкурс соціальної відеореклами про євроінтеграцію Molodiya festival

5 Січня 2015
3657

До 31 січня - продовжено прийом робіт на конкурс соціальної відеореклами про євроінтеграцію Molodiya festival

3657
До 31 січня - продовжено прийом робіт на конкурс соціальної відеореклами про євроінтеграцію Molodiya  festival

Фестиваль соціальної відеореклами Molodiya  festival спільно з проектом «Сильніші разом» продовжують прийом робіт на конкурс соціальної відеореклами на тему євроінтеграції. Дедлайн відтерміновано на два тижні -  до 31 січня.

 

За словами організаторів, метою конкурсу є ознайомлення людей з європейськими цінностями та утвердження необхідності євроінтеграції України.

 

Згідно з умовами конкурсу, до участі приймаються роботи тривалістю до однієї хвилини. Призовий фонд: 1 місце - 8 000 грн, 2 місце - 5 000 грн, 3 місце - 3 000 грн. Заплановані також дві спеціальні відзнаки по 2 000 грн. Донорами виступають посольство Великої Британії та посольство Швеції.

 

Всі роботи-фіналісти будуть презентовані в ефірі проекту «ТелеАкадемія» на Першому національному каналі, в ефірі запорізького каналу «Вільний простір ТВ» та на сайті партнерів - «Європейської правди».

 

Режисерам організатори радять бути оригінальними і звернутись до нетривіальних проблем.

 

«Тематика робіт може бути найрізноманітніша, але в рамках теми євроінтеграції: від фінансового добробуту громадян до захисту прав тварин. Радимо майбутнім учасникам не обмежуватись тільки стереотипними тезами про європейську толерантність чи гендерну рівність і шукати непересічні сюжети для реклами.  Ми цінуємо нестандартні ідеї і їхнє якісне втілення», - радить оргкомітет Molodiya festival. 

 

Роботи приймаються до 31 січня, переможців визначить міжнародне журі. Заявку учасника можна заповнити на сайті: www.molodiya.com.ua.

 

Партнером конкурсу виступає iHUB - центр ІТ-підприємництва, що сприяє розвитку молодих та інноваційних стартапів. 

 

 

Нагадаємо, «Сильніші разом» (Strongertogether) - це спільна інформаційна кампанія України та ЄС, до якої долучились представництво ЄС в Україні, країни-члени Євросоюзу, представники української влади, бізнесу та громадянського суспільства. Ініціатива підтримується грантами посольств Великої Британії та Швеції в Україні.

 

«Ми розповідаємо про повсякденне життя у країнах ЄС та про те, що може відкрити для України подальша євроінтеграція, зокрема підписання Угоди про асоціацію. Європейський Союз - це значно більше, ніж економічне чи політичне об'єднання. Він пропонує спільні цінності, що гарантують гідне життя для 500 млн. його мешканців. Підписання Угоди про асоціацію для України не є кінцевою метою; з неї лише починається рух України до розкриття власного потенціалу», - розповідають представники «Сильніші разом».

 

Додаткова інформація: www.molodiya.com.ua ; www.strongertogether.org.ua; www.facebook.com/MolodiyaFestival ; http://www.eurointegration.com.ua/experts/2014/12/29/7029271/; www.facebook.com/StrongerTogetherUA;www.ihub.com.ua; https://www.facebook.com/ihubkiev?fref=ts.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3657
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду