НМПУ створила банк захисної амуніції для журналістів на війні

НМПУ створила банк захисної амуніції для журналістів на війні

27 Грудня 2014
3195

НМПУ створила банк захисної амуніції для журналістів на війні

3195
НМПУ створила банк захисної амуніції для журналістів на війні
НМПУ створила банк захисної амуніції для журналістів на війні

Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ) створила банк захисної амуніції для журналістів, які працюють у зоні військового конфлікту. Нині наявні п'ять комплектів. Про це повідомляє прес-служба НМПУ.

 

Банк амуніції функціонуватиме в рамках Об`єднаного центру допомоги журналістам, який медіа-профспілка заснувала спільно з Національною спілкою журналістів України.

 

Журналісти, які працюють у зоні військових дій, зможуть отримати захисний комплект, а після відрядження муситимуть повернути його назад. Пріоритетне право матимуть члени медіа-профспілки і спілки журналістів.

 

Банк захисної амуніції вдалося створити завдяки підтримці будівельної фірми Т.М.М. на чолі з Миколою Толмачовим з Києва і громаді Української православної церкви св. Андрія Первозванного Київського Патріархату в Чикаго.

 

Нагадаємо: після початку конфлікту на Майдані дві журналістські організації створили Об`єднаний центр допомоги допомоги журналістам. Завдяки цьому працівники ЗМІ, які були побиті або втратили обладнання під час Майдану, отримали часткову компенсацію. Матеріальну підтримку отримали журналісти які виїхали з Криму і Донбасу. У Центрі надаються психологічні та інші послуги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду