Розпочалася реєстрація на безкоштовний навчальний онлайн-курс, присвячений комунікаціям

26 Грудня 2014
3971

Розпочалася реєстрація на безкоштовний навчальний онлайн-курс, присвячений комунікаціям

3971
Розпочалася реєстрація на безкоштовний навчальний онлайн-курс, присвячений комунікаціям

Проект масових відкритих онлайн-курсів Prometheus розпочав реєстрацію на новий онлайн-курс, присвячений комунікаціям, який відбудеться навесні 2015 року. Лектором курсу виступить Анастасія Нуржинська (Троцька) - колишній PR-директор каналу «1+1».

 

Метою курсу є ознайомлення широкої аудиторії слухачів з особливостями використання комунікаційних інструментів для побудови:

  • власної репутації (починаючи з правильного резюме, розміщення інформації про свій професійний досвід у соціальних мережах та просування свого профілю);
  • просування послуг, товарів чи соціально важливих повідомлень (визначення цільових груп та їх потреб, креативність, інструменти для медіа відносин та інформаційної діяльності);
  • успішної побудови репутації організації та компанії (створення комунікаційних планів та стратегій, оцінка успішності).

Курс спрямований на набуття практичних навичок розробки та реалізації комунікаційних кампаній з використанням різних мультимедійних інструментів.

 

Короткий зміст тем курсу:

  • Людина як бренд. СамоPR. Складові професійного резюме та просування себе як бренду.
  • Сучасні засоби презентації з використанням різних платформ.
  • Онлайн інструменти комунікацій: блоги, сайти, онлайн медіа, соціальні мережі.
  • Соціальні мережі та специфіка їх використання.
  • Інтегровані PR кампанії. Інструменти для продакт-плейсмент та просування брендів в Інтернеті.
  • Структура комунікаційної стратегії та піар плану.
  • Інструменти для успішної співпраці зі ЗМІ.
  • Складові прес пакету: прес реліз, факти та дані, людські історії та ін.

Курс супроводжується такими додатковими матеріалами: презентації лекцій, електронні коментарі лектора, додаткова інформація по темах курсу на особистому блозі лектора: commthatmatters.blogspot.com.

 

Тривалість курсу - 4 тижні. Він запланований навесні 2015 року. Про точну дату початку організатори повідомлять в останній тиждень лютого на сайті курсу, а також на сторінках Prometheus у Facebook, ВКонтакті та Twitter. Відеолекції, завдання та форум будуть доступні у будь-який час протягом курсу.

 

Курс є повністю безкоштовним. Викладач може рекомендувати навчальну літературу, але доступних у рамках курсу матеріалів буде достатньо для успішного його завершення. Все що знадобиться,- доступ до мережі інтернет на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій.

 

Учасники, які успішно складуть усі завдання курсу, отримають сертифікат про його завершення за підписом викладача.

 

Для проходження курсу існує лише одна вимога - велике бажання розвиватися та вдосконалювати власні вміння у сфері комунікацій. Курс розроблений такий чином, що слухач будь-якої спеціальності з будь-яким досвідом за умови виконання усіх завдань зможе успішно закінчити курс. Проте і слухачі, котрі навчаються чи працюють у даній сфері, зможуть отримати нові знання, адже курс базується на багаторічному досвіді роботи лектора у міжнародних організаціях.

 

Охочі долучитися до курсу мають зареєструватися на сайті.

 

Довідка про викладача:

Анастасія Нуржинська (Троцька) є досвідченим експертом з комунікацій та організовує соціальні інформаційні кампанії для міжнародних організацій у різних країнах світу, Анастасія здобула досвід, працюючи PR директором на каналі 1+1, медіа-консультантом у Дитячому Фонді ООН (ЮНІСЕФ), Асамблеї європейських регіонів, проектах Європейського Союзу та Всесвітнього Банку у Косово, Гані, Киргизстані, Молдові, Франції та ін.

 

Серед тем кампаній, над якими працювала Анастасія, є допомога Уряду України у просуванні ключових реформ під час конфлікту, домашнє насильство, рівність жінок та чоловіків, права дітей та просування вакцинації, торгівля людьми, протидія корупції, просування інвестиційної привабливості та ін. Також Анастасія ділиться власним професійним досвідом під час викладання у Києво-Могилянській академії та проведення різноманітних тренінгів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду