До 17 грудня – реєстрація на семінар для регіональних журналістів «Співпраця України з ЄС і НАТО: конкретно про головне»

16 Грудня 2014
3254

До 17 грудня – реєстрація на семінар для регіональних журналістів «Співпраця України з ЄС і НАТО: конкретно про головне»

3254
До 17 грудня – реєстрація на семінар для регіональних журналістів «Співпраця України з ЄС і НАТО: конкретно про головне»

Інститут світової політики запрошує регіональних журналістів на семінар «Співпраця України з ЄС і НАТО: конкретно про головне», присвячений актуальним питанням європейської та євроатлантичної інтеграції України, який відбудеться 22 грудня у Києві.

 

Учасники семінару матимуть змогу отримати обговорити з провідними експертами у цій сфері труднощі проведення демократичних перетворень в Україні, переваги та виклики європейської інтеграції та особливості висвітлення цих процесів у ЗМІ.

 

Семінар проводився в рамках проекту «Ширша інтеграція: ви формуєте майбутнє», який реалізується за підтримки міжнародної організації «Інтерньюз» та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Після семінару відбудеться дискусія щодо питань безпеки за участі Міністра закордонних справ України (2007-2009) Володимира Огризка та Посла Канади в Україні Романа Ващука. Крім того, учасники першими побачать відеоролики та графічні матеріали, підготовлені Інститутом світової політики, про співпрацю України і НАТО.

 

Дискусія відбудеться в рамках проекту ІСП «Партнерство має значення», який реалізується за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні. Метою проекту є просування ідеї співробітництва між Україною та НАТО та пошук нових форматів партнерства.

 

Інститут світової політики компенсує витрати на харчування, подорож та проживання (одна ніч) учасників з регіонів.

 

Для участі в семінарі необхідно надіслати своє резюме до 17 грудня 2014 року на адресу: olga.lymar.iwp@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3254
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду