За фактом крадіжки планшета в журналістки відкрито кримінальне провадження

За фактом крадіжки планшета в журналістки відкрито кримінальне провадження

12 Грудня 2014
3446

За фактом крадіжки планшета в журналістки відкрито кримінальне провадження

3446
За фактом крадіжки планшета в журналістки відкрито кримінальне провадження
За фактом крадіжки планшета в журналістки відкрито кримінальне провадження

Слідчий відділ Печерського районного управління міліції відкрив кримінальне провадження за фактом крадіжки планшета в журналістки новинного сайту «Незалежне бюро новин» (НБН) Ганни Писаренко під час спільного засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та комітету з боротьби з корупцією Верховної Ради.

 

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у м. Києві, провадження відкрито за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), розпочато досудове розслідування.

 

У міліції повідомили, що 10 грудня о 17:33 до чергової частини Печерського райуправління міліції надійшло повідомлення про крадіжку планшета в будівлі на вулиці Грушевського, 18/2. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група районної міліції.

 

«На місці події до правоохоронців звернулася кореспондентка одного з інформаційних агентств з заявою про крадіжку її планшета. Зі слів заявниці, цього дня близько 15-ї години вона прибула до будівлі на вулиці Грушевського, 18/2, аби взяти участь у засіданні комітету з питань роботи правоохоронних органів. У зв'язку з тим, що її планшет розрядився, вона вийшла в коридор та поставила його на підзарядку, а сама повернулася до кімнати, де відбувалося засідання. О 17:20 журналістка виявила відсутність свого планшету, про що й повідомила до міліції», - йдеться в повідомленні ВЗГ ГУ МВС у м. Києві.

 

Зібрані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження.

 

Нагадаємо, що постраждала журналістка скаржилася на бездіяльність міліції після крадіжки. Після закінчення засідання вони разом з колегою звернулися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і повідомили його про злочин, який стався під час наради «силових» міністрів з народними депутатами. Журналісти пожалілися, що вже 40 хвилин на місце злочину не приїжджає викликаний наряд міліції, і поставили питання, через який час за законодавством мають прибути правоохоронці, на що міністр відповів: «Дівчино, припиніть!» і пішов з помічниками геть.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3446
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду