4 грудня – круглий стіл «Удосконалення практик взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками мас-медіа»

3 Грудня 2014
3095

4 грудня – круглий стіл «Удосконалення практик взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками мас-медіа»

3095
4 грудня – круглий стіл «Удосконалення практик взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками мас-медіа»

4 грудня з 10.00 по 14.00 в готелі «Русь» (Київ, вул. Шпитальна, 4) у рамках спільного проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Міністерства внутрішніх справ України (МВС) та Національної спілки журналістів України  (НСЖУ) «Удосконалення практик взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками мас-медіа» відбудеться обговорення у форматі круглого столу «Практичні механізми взаємодії між правоохоронцями та працівниками ЗМІ під час кризових ситуацій».

 

Захід у Києві продовженням обговорень в регіонах, спрямованих на підтримку діалогу між працівниками правоохоронних органів та журналістською спільнотою.  Аналогічні дискусії було проведено в Одесі, Києві та Харкові.

 

Участь у дискусії візьмуть працівники МВС України, прес-служби Вищого адміністративного суду України, прокуратури міста Києва, Апеляційного суду міста Києва, Київського окружного адміністративного суду, та представники медіаспільноти.

 

Спираючись на досвід, винесений з подій кінця 2013 - початку 2014 років, учасникам буде запропоновано обговорити у форматі експертних груп алгоритми побудови безконфліктної та ефективної взаємодії між правоохоронними органами та ЗМІ.

 

Контактна особа - Марина Безкоровайна, тел. 050 418 2994, maryna.bezkorovaina@osce.org

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду