26 листопада – прес-брифінг «Владу – медіареформаторам!»

25 Листопада 2014
6553
25 Листопада 2014
15:00

26 листопада – прес-брифінг «Владу – медіареформаторам!»

6553
26 листопада – прес-брифінг «Владу – медіареформаторам!»

У середу, 26 листопада, о 14:30 в Українському кризовому медіацентрі (вул. Інститутська, 4, 3-й поверх) відбудеться прес-брифінг «Владу - медіареформаторам!».

 

Експерти та активісти в медіасфері озвучать основні виклики, які стоять перед новим Парламентом та Кабміном у реалізації медіареформи. Також будуть оголошені вимоги медіаспільноти та руху «Стоп цензурі!» щодо призначень дієвих медіареформаторів у комітет ВР з питань свободи слова та Національну раду з питань телебачення та радіомовлення.

 

Учасники брифінгу:

Наталя Соколенко, журналістка «Громадського радіо», активістка

Світлана Остапа, журналістка ГО «Детектор медіа»

Ігор Розкладай, юрист Інституту медіа права

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6553
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Zizi
3436 дн. тому
Как уже эта активная Соколенко утомила! Шла бы эта Шура в бухгалтерию! Такие активисты умеют только развалить. Удовольствия на минуту, а разгребать потом годами!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду