Красуні й чудовиська (друга серія)

Красуні й чудовиська (друга серія)

У вашої Дусі від сидіння на одному місці незабаром почне відкладатися целюліт. Вчора мене знову дратувала погода, було холодно і хмарно, а так хотілося весни... Тож я знов усілася на те саме місце і знов полізла за весною на сайт розваг «Вконтакті»
Красуні й чудовиська (друга серія)
Красуні й чудовиська (друга серія)
14 Трав 2009
0
64431

У вашої Дусі від сидіння на одному місці незабаром почне відкладатися целюліт. Вчора мене знову дратувала погода, було холодно і хмарно, а так хотілося весни... Тож я знов усілася на те саме місце і знов полізла за весною на сайт розваг «Вконтакті». Де-де, а «Вконтакті» мене завжди є кому розважити! І плювати на цей самий целюліт!

Минулого разу я вам показала фото редактора СТБ. Але Гладушевський не єдиний, звісно ж. На телебаченні ще добіла працює хлопчиків й дівчаток, які готові на соцмережах показати себе ну якщо не без трусів, то, принаймні, без гриму.

Здивував мене мій улюбленець і красунчик - ведучий «Спортрепортера» на Новому каналі Слава Варда. По-перше тим, що мені в інтерв'ю він сказав, що корінний киянин, а на своїй сторінці «Вконтакті» пише, що народився в Донецьку. Славко, якщо будеш так дурити дівчат, то вони припинять писати тобі «Пазвані, я хачу услишать твой голос». По-друге, мене вразило те, що товариський у житті Славко не входить до жодної із груп.

 

 

 


Друг Слави - Настя Касілова, ведуча передачі «Ексклюзив» на тому ж таки Новому, колишня ведуча програми «RUNощі» на каналі «Ентер-м`юзік» та «Перша експедиція» на «Інтері». Сторінка в неї теж не дуже інформативна. Ані завдяки Новому, ані завдяки «Інтеру» Настя не обросла друзями - їх у неї усього 17 і лише два записи на стінці.

 

 

 

Але навіть Касілову переміг ведучий «Погоди» на «1+1» Юрій Крітенко. В нього взагалі лише один друг, а на аватарі страшна фотка з рогами і шведським прапором. Ось він:

 

 

А от Богдан Кутєпов, колишній ведучий програми «За вікнами» на СТБ і «Знак оклику» на ТВі - справжня зірка. Поряд із його фотографіями з каналу можна знайти й деякі особисті. У Кутєпова більше як 400 друзів і, певно, найулюбленішою його групою є «ЕБАНУТОСТЬ - ПЕРВЫЙ признак того, что ТЫ - ЖИВ!!!» Помилуйтеся самі:

 

 

А це вже теперішня ведуча передачі «За вікнами». На екрані це красива і приваблива дівчинка, а от поза телебаченням вона є активною учасницею групи «Ідітє нахуй» і взагалі полюбляє дивовижні образи. Дивіться, любі мої, перед вами - одна й та ж сама дівчина:

 

 

А ось Марія Пуговиця - колишня ведуча програми «Акцент» на Першому діловому, ведуча ефірів на «Європа-FМ», «Радіо 5», УТР. Марія є учасником інтелектуальної групи «Спусти все деньги на новые туфли!», а також регулярно викладає на огляд друзів фотографії свого очароватєльного тєла. Роздивляйтеся собі на здоров'я:

Ну все, піду розтрушувати свій целюліт, чого і вам бажаю (як відомо, є маса способів). Обіцяю, що, як тільки трошки провітрюся, знову завітаю на якусь цікаву соцсєтку, де, як у зоопарку, всі приходять себе показати і на інших подивитись.



Цьомки-бомки!

Ваша Дульцінея.

Фото - vkontakte.ru

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
С самого утра мы с Мусей собираемся в гости к Валиду Арфушу. Да-да, вы все правильно прочитали. Спустя пять лет счастливой семейной жизни заместитель генерального директора НТКУ показал журналистам свое гнездышко на Подоле. Оказывается, квартира Ва
23 Черв 2011 12:12
11 842
ДУСЯ
Вот теперь и я поверю в сказки. Поскольку вчера в одном из киевских загсов расписались Кривошапко и Денисова. О чем молодой супруг сообщил в своем «Твиттере» и подтвердил это по телефону моим коллегам из «КП»: «Да, мы действительно сегодня пожени
19 Трав 2011 11:45
38 675
ДУСЯ
На этих эксклюзивных сканах молоденькая Катя Осадчая рекламирует бутик дамского нижнего белья Lingerie de charme. Фото сделаны еще до начала карьеры телеведущей. Как известно, с 13 лет Осадчая работала моделью во Франции, Англии, Германии и Японии
11 Трав 2010 11:24
37 206
ДУСЯ
Я девушка шустрая и стараюсь держать нос по ветру, поэтому как только узнала о том, что на Михайловской открывается шоу-рум the one, немедленно поспешила туда. Ладно, признаюсь: мой интерес подогревался еще и тем, что магазин принадлежит Алине Ма
30 Квіт 2010 14:11
7 349
ДУСЯ
Девоньки мои, не поверите, где я была! На конкурс красоты нас с Мусей пригласили. Правда, это был необычный конкурс... На радио, на «Русском Радио». В общем, месяц слушатели голосовали за фото девушек на сайте, в итоге определилось 9 финалисток,
19 Квіт 2010 11:42
14 610
ДУСЯ
11 марта стартовала очередная Ukrainian Fashion Week. Как истинная модница, пропустить такое событие я просто не могла. Нарядившись во все ультрамодное, вечером в воскресенье я отправилась на показ одной из моих любимых дизайнеров - Лилии Литковско
16 Бер 2010 13:37
15 014
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду