Шустер відверто брехав, щоб зробити приємне президенту

8 Грудня 2019
1899
8 Грудня 2019
13:47

Шустер відверто брехав, щоб зробити приємне президенту

1899
В загальних рисах про вчорашнього Шустера.
Шустер відверто брехав, щоб зробити приємне президенту

Настільки сервільні шоу мали б давно лишитися в минулому - як малинові піджаки, як золоті зуби, як костюми з люрексом і колготки з лайкрою. Інтелігентний Савік, який ще кілька тижнів тому робив передачі про смерть дисидента Володимира Буковського, давав слово Степану Хмарі та Семену Глузману, відверто брехав, щоб зробити приємне президенту. Він заявив, що Володимир Зеленський - єдиний президент, який відважився прийти на такий ефір. Що тоді в його студії робили Віктор Янукович, Віктор Ющенко, заради яких теж виганяли інших політиків зі студії?

Рівно до цього шоу здавалося, що Савік Шустер в своїй новій реінкарнації на українському медіа-ринку нарешті буде собою - ведучим широких горизонтів, який задаватиме високий рівень дискусії. Але ні, він залишився все тим же Савіком, яким він був у своїх попередніх ітераціях - ведучим головного провладного шоу країни.

Джерело: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду