Про Портнова і погрози журналістам

6 Листопада 2019
1074
6 Листопада 2019
12:04

Про Портнова і погрози журналістам

1074
Про Портнова і погрози журналістам

В ситуації з Портновим, 112-м і дивними погрозами в сторону «Схем» все досить просто. Деталізую по пунктах:

1. З колегами не ходимо на цей телеканал (як і NewsOne) з 2014 року. Вважаємо їх сєпарськими і працюючими в інтересах Росії. Придбання нардепом Козаком в інтересах Медведчука це лише підтвердило. Згодом в цей ряд став і ZIK. Закликав до цього всіх колег.

2. Портнов, як мені пояснили, банкрот. Колеги, його «послуги» оплачуються окремими олігархічними групами. Більше того, з грози судової системи він став телеведучим. Ау, друзі, ТЕЛЕВЕДУЧИМ! Тому сюжети на замовлення стануть частішими, яка там юриспруденції і контроль за судоустроєм.

3. Ми маємо зробити висновок з того, що 112 канал та Портнов об’єднались проти тих, хто висвітлював корупційні оборудки, політичні договорняки і тд.

Який?

Прямолінійний саботаж у всіх аспектах трьох телеканалів - 112, NewsOne, ZIK. Хто ходить туди на ефіри і постійно дає персональні коментарі, мають виходити за межі кола нашого спілкування. Нарешті називайте все своїми іменами, вистачить розповідати про «треба доносити позицію різним групам населення». Хтось дав коментар – пояснюємо помилку.

Але якщо в когось є бажання доєднатись до цієї ідеї, пропоную дати назву групі осіб, що співпрацюють з сєпарськими телеканалами і створити список. Думаю, термін «медіа-манкурти» нікого не образить.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1074
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду