«Пресувальна машина» на Запорізькій книжковій толоці

26 Жовтня 2018
769
26 Жовтня 2018
16:01

«Пресувальна машина» на Запорізькій книжковій толоці

Юрій Луканов
вільний журналіст, для «Детектора медіа»
769
«Пресувальна машина» на Запорізькій книжковій толоці

Тільки для справжніх запорозьких козаків :)

Презентація моєї книжки «Пресувальна машина: як Росія знищувала свободу слова в Криму» відбудеться у рамках Запорізької книжкової толоки. 27 жовтня о 13:00.

Навіть через чотири роки після подій, коли я їх згадую, серце обливається кров’ю. Росія вживала комплекс заходів, щоб унеможливити поширення правдивої інформації про те, що відбувалося на півострові 2014 року. Від м’якого  обмеження доступу до інформації аж до брутального побиття, захоплення у полон і кримінального переслідування.

Переслідували не лише журналістів, але і тодішню уповноважену ОБСЄ зі свободи слова Дуню Міятович, а також спеціального посланця ґенерального секретаря ООН Роберта Серрі. Навіть представників таких поважних міжнародних інституцій жорстко виставили з Криму. Переслідування і репресії проти журналістів тривають і сьогодні.

Методи, якими Росія бореться зі свободою слова, я описав у своїй книжці. Запрошую всіх зацікавлених. Будемо говорити не лише про свободу слова, а й більш широко обговорювати проблему: що має робити українське суспільство для повернення Криму?

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
769
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду