Из жизни студента Института журналистики и его домашних заданий

16 Листопада 2017
2458
16 Листопада 2017
13:58

Из жизни студента Института журналистики и его домашних заданий

Олена Сандул
Керівник прес-служби каналу СТБ
2458
Преподаватели института выбирают для письменных заданий студентов первого курса неожиданные темы
Из жизни студента Института журналистики и его домашних заданий

"Стилізувати казку "Колобок" під сюжети трьох телеканалів: Магнолія ТВ, Культура и СТБ.

Магнолія ТВ: На Київщині зіткнулися лисичка-сестричка та колобок. Колобок не вижив.
Дорожня пригода сталася на перехресті будинку діда та баби й лісу. Як встановила поліція, колобок порушив правила та перестрибнув через ворота будинку, скоївши спочатку зіткнення з зайчиком-лапанчиком. З першого підозрюваного вже зняті звинувачення, бо, за словами очевидця, він заспівав і тілесних ушкоджень завдано не було. Після цього колобок скоїв зіткнення з вовчиком-братиком, ведмедиком та лисичкою-сестричкою. Внаслідок пригоди колобок отримав тілесні ушкодження, а саме, був з'їдений. 
Наразі поліція встановлює обставини смерті, вирішується питання про відкриття кримінального провадження на раніше судиму лисичку-сестричку, яка вже була під слідством через занадто хитрий характер.

Культура: На Київщині лисичка-сестричка з'їла колобка під музичний супровід.
Оперну співачку лисичку-сестричку внесли до списку осіб, що загрожують національній безпеці села, бо з'їла колобка. На даний момент в цьому списку вже 10 осіб, серед яких зайчик-лапанчик, вовчик-братик та ведмедик. Вже призначено дату пам'яті народному виконавцю села, колобку. 
Музиканта не зрозуміли колеги через його зухвалі тексти пісень.

СТБ: Наїта, але не щаслива.
До лісу, співаючи, колобок так і не докотився. Зустрівши на своєму шляху зайчика-лапанчика, вовчика-братика та ведмедика, хліб і не думав, що на цьому його подорож завершиться. Життя молодого амбіційного хлопця перервала лисичка-сестричка. Затримана не соромиться скоєного та відстоює думку, що конфлікт почав загиблий. 
Суд триває.

В общем, с Днем телевидения вас, люди, умеющие создать интересные сюжеты даже из колобка!

Источник: фейсбук-страница Елены Сандул

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2458
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду