Говорячи в «ТСН.Тиждень» про ситуацію навколо Дебальцевого, представник Генштабу двічі вжив термін «оточення» і один раз – «напівоточення»

Говорячи в «ТСН.Тиждень» про ситуацію навколо Дебальцевого, представник Генштабу двічі вжив термін «оточення» і один раз – «напівоточення»

В той час як президент Порошенко наполягає, що ніякого оточення не було.
Говорячи в «ТСН.Тиждень» про ситуацію навколо Дебальцевого,  представник Генштабу двічі вжив термін «оточення» і один раз – «напівоточення»
23 Лют 2015
0
1421

У неділю, в "ТСН.Тиждень" виступав заступник керівника штабу АТО в секторі С, полковник Валентин Федичев. Коментуючи те, що сталося в Дебальцевому, представник генштабу двічі вжив (обмовився за Фрейдом?) термін "оточення" і один раз "напівоточення":

 

«Как участник этих событий, как человек, который вместе с полковником Тараном пешком выходил из окружения…» (1 хв. 15 сек.)

«Я рад, что среднее офицерское звено считает, что успех операции по выводу группировки войск с Дебальцевского полуокружения - это их успех.» (2 хв. 13 сек.)

«Все профессиональные военные знают, что выход из окружения относятся к самой сложной форме боевых действий». (5 хв.)

В той же час президент наполягає, що ніякого оточення в Дебальцевому й близько не було:

img

"Ми стверджували та довели: Дебальцево перебувало під нашим контролем, жодного оточення не було, наші частини та підрозділи вийшли планово та організовано. Вийшли повністю з бойовою технікою: танками, бойовими машинами піхоти, самохідними артилерійськими установками, з автомобільною технікою".

То кому ж вірити: обмовкам представника Генштабу Федичева чи головнокомандувачу Порошенку?

Ну і ще: якщо така кількість вбитих, поранених і взятих в полон, не кажучи вже про знищену й залишену ворогу військову техніку в нас виходить при організованому і плановому відході - то якими б вони були за раптового форс-мажору?

Чи мається на увазі, що саме всі ці смерті, поранення, полон, знищена ворожем вогнем чи кинута техніка і були спеціально організованими та спланованими?

Читай також:

Порошенку про Дебальцеве

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 014
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 184
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 640
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду