Євген Кисельов: «У Шустера есть могущественные недоброжелатели, которые с ним попросту сводят счеты»

Євген Кисельов: «У Шустера есть могущественные недоброжелатели, которые с ним попросту сводят счеты»

Так росіянин прокоментував рішення телеканалу «24» припинити трансляцію «Шустер-live» після ефіру за участю російського журналіста-українофоба Максима Шевченка.
Євген Кисельов: «У Шустера есть могущественные недоброжелатели, которые с ним попросту сводят счеты»
18 Лют 2015
0
1072

Так росіянин прокоментував рішення телеканалу «24» припинити трансляцію «Шустер-live» після ефіру за участю російського журналіста-українофоба Максима Шевченка. Своїми думками Кисельов поділився сьогодні на радіо «Вєсті»:

- Решение телеканала «24» прекратить трансляцию ток-шоу Савика Шустера, в действительности, по моей информации, не имеет прямого отношения к тому, что происходило в эфире в минувшую пятницу. Там действительно выступал российский журналист  Максим Шевченко, известный своими радикальными взглядами в отношении Украины.  И он безусловно является выразителем определенных настроений, которые сейчас в российском обществе сильны. И действительно я совершенно согласен с тем, что украинский народ имеет право знать из первоисточника, кто ему противостоит в России, в лицо знать врага и понимать, какие настроения там бытуют, а не в пересказе. Особенно, когда речь идет об информационных программах, как у Савика – ты смотришь и черпаешь информацию о позициях тех или иных политических сил в стране и за ее пределами. Но увы, в действительности, у Шустера, я знаю, есть могущественные недоброжелатели, не могу назвать конкретные фамилии, которые с ним попросту сводят счеты.

- За этим стоит коммерция? – уточнив ведучий ефіру Матвій Ганапольський.

- За этим стоит власть, которая обижена на Шустера. Где-то кого-то он не позвал, какие-то просьбы не исполнил, когда на него давили и хотели определенных действий в эфире. Знаете, что обычно хотят? Этого зови, этого не зови. Это говори, это не говори. В свое время Савик Шустер оказался несговорчивым. Теперь он за свою несговорчивость хлебает по полной программе. Это печально, прескорбно.

Це Євген Олексійович так про Савіка? Це він "несговорчивый"? Чи про того самого Шустера мова? Може є ще якийсь, котрого ми не знаємо? Невже Кисельов говорить про того Шустера, який завжди тримає носа по вітру і завбачливо вгадує будь-які бажання будь-якої влади, поспішаючи їх задовольнити?

Від кого міг бути цей тиск і репресії? Чим Шустер міг не вгодити, якщо всі в курсі, що той працює в режимі «чєго ізволітє?». Тим більше, якраз владі й не було чим дорікати Шустеру, бо вона завжди була представлена в його програмі своїми провідними спікерами, якими бажала. І співробітниками адміністрації, і міністрами, і депутатами.

А скільки до цього Шустер спокійно мовив на 24 телеканалі? І так само міг би продовжити, якби не путінський пропагандон. Якщо ж Савік настільки незавгодний владі, то чому ж вона залишила його на 112 каналі? Чому тоді не притягнула за антиукраїнську диверсію? Чому відразу ж не викликала на допит до прокуратури чи СБУ, не завела справу чи не видворила з країни, оголосивши персоною нон-грата?

Ну й подобається ж росіянам - і журналісти-ліберали тут не виключення - знущатися над українцями. Для них це кайф. І чим жорстокіші тортури – тим більше їхнє природне задоволення. Вони насолоджуються катуванням української душі, немов маніяки. І дивляться – ну як нам? А коли ми подаємо голос протесту, відразу ж зупиняють: "стоп-стоп-стоп, а как же свобода слова?».

Зробити українцеві боляче – то для московита «святе». Під будь-яким приводом. Особлива для них приємність, коли такі тортури відбуваються в прямому ефірі з якомога ширшою глядацькою аудиторією. Це для них – вишукане задоволення, блаженство. Сказане Кисельовим – його зізнання у належності до таких маніяків і солідарність з колегами-катами.

Є й інше пояснення, яке не відміняє, а тільки дповнює вище викладене - інформаційна війна проти України. Росії дуже важливо бути присутньою своєю путінської пропагандою в українському ефірі. У будь-який спосіб. І її ліберальні посланці як можуть сприяють цьому тут, всередині України. Свідомо чи ні. Хто за гроші, хто за просто так. Бо московити. Це в них на генному рівні. Поклик крові.

Читай також:

Замголовного редактора «Дождя» Тіхон Дзядко в "ТСН. Тиждень": «В Украине не только фашисты»

На радіо «Вєсті» назву марафону 5 каналу «Україна – понад усе!» порівняли з гітлерівським гімном

Матвій Ганапольський порівняв організаторів Львівського форуму видавців з… нацистами

Матвій Ганапольський наполягає, що порівнював українців з нацистами правильно. Євген Кисельов підтримав колегу

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 012
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 178
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 079
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду