Своє повернення на телеекран Шустер відзначив антиукраїнською диверсією

14 Лютого 2015
8574
14 Лютого 2015
00:51

Своє повернення на телеекран Шустер відзначив антиукраїнською диверсією

8574
Прем'єра відновленого "Шустер-live" на каналах "112 Україна" та "24" ознаменувалася участю в передачі по скайпу кремлівського пропагандона Максима Шевченка.
Своє повернення на телеекран Шустер відзначив антиукраїнською диверсією

Прем'єра відновленого "Шустер-live" на каналах "112 Україна" та "24" ознаменувалася участю в передачі по скайпу московського журналіста, кремлівського пропагандона Максима Шевченка.

Анонсуючи включення, Шустер представив його виразником позиції путіна, таким, що підтримує погляди президента РФ. Тобто Савік знав, кому надає слово і пішов на це свідомо.

У нетривалому спічі путіноїд - член ради з прав людини при президенті РФ - цілком підтвердив свій статус. Виступ росіянина складався з кліше і штампів антиукраїнської пропаганди.

На зауваження з приводу доречності появи цього персонажа в українському ефірі Шустер відповів, що це було зроблено, аби в Україні були в курсі і таких думок.

А що, ми їх не знаємо? Тим більше, нічого нового Шевченко не сказав та й не міг. Навіщо ж він був потрібен? Та й чим українцям могли бути цікаві його оцінки Мінських угод, про що запитав Шустер.

Хотілося б почути, що скаже на це Мінстець і Нацрада. Якби вони були дієвими, то перший в цьому році випуск "Шустер-live" мав би всі шанси стати останнім.

Якщо Шустеру простять чи зроблять вигляд, що нічого такого не помітили, чорт зна до чого може дійти і яких рашистів той залучатиме до ефіру в наступних випусках.

Савик Шустер собирается покинуть телеканал - Общество - Багн…

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду