Радіо "Вєсті" перестали вивішувати стенограми передач. Скоротили цех машиністок?

Радіо "Вєсті" перестали вивішувати стенограми передач. Скоротили цех машиністок?

З початку лютого на сайті радіостанції перестали розміщувати роздруківки ефірів. Враховуючи обсяги мовлення, можна припустити, що цим займався цілий цех машиністок.
Радіо "Вєсті" перестали вивішувати стенограми передач. Скоротили цех машиністок?
9 Лют 2015
0
776

З початку лютого на сайті радіостанції перестали розміщувати роздруківки ефірів. Враховуючи обсяги мовлення, можна припустити, що цим займався цілий цех машиністок. Причому, стенограми багатогодинних передач з'являлися досить оперативно - або наступного дня чи навіть у той же.

Така практика була дуже зручною для моніторингу контенту, бо зацікавившись тим чи іншим з почутого, задля наведення цитат, можна було скористатися роздруківкою, копіюючи з неї потрібні фрагменти. Що я і робив - читачі мого блогу в курсі.

Тепер же мені самому необхідно переносити сказане в ефірі "на папір". А це досить копітка справа, така ж як і робота з диктофоном: прослухав, натиснув на паузу, набрав текст, щось не розчув чи задля перевірки - відмотав назад, потім знову вперед і так далі.

Невже вони це зробили спеціально для того, аби ускладнити мені життя? Нічого, впораюся. Я стільки працював з диктофоном, розшифровуючи плівки, що звик до цієї справи. І мені вона подобається, так що залюбки її продовжу.

А може машиністок скоротили через фінансові труднощі - з метою економії оптимізували штат співробітників? У втаємничених Ігорем Гужвою спонсорів настільки сутужно з грошима, що на "Вєсті" не вистачає? Припущення, яке втілює оптимізм.

Якщо так, то зараз відмовилися від того, без чого можна легко обійтися. Втрати не критичні і ніяк не відіб'ються на технічних можливостях і обсягах ефіру. Але при збереженні тенденції може статися, що і до зарплат та гонорарів ведучих дійде - в тому числі зіркових московських. Ну, дай-то Боже!

До речі, у спортивних ЗМІ подейкують, що одному з можливих утримувачів «Вєстєй» Сергію Курченку вже несила піклуватися про ФК «Металіст» зі стадіоном та всією футбольною інфраструктурою. А колишній власник і президент клубу Олександр Ярославський, в кого все це відібрали при януковичі, сльози ллє, але нічим не може зарадити.

Версія про скорочення штату "Вєстєй" через фінаснові труднощі підкріплюється і публікацією на "Дусі": "Из УМХ массово увольняются топ-менеджеры. У Курченко закончились деньги?. А якщо такі негаразди одночасно розпочалися в структурах "младоолігарха", то таким чином і підтверджується причетність Курченка до фінансування медіа-холдинга Ігоря Гужви.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 186
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 641
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 944
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 550
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду