Матвій Ганапольський розповів, як Путін захистив від Кадирова «Ехо Москви», взявши радіостанцію під негласну охорону спецслужб

Матвій Ганапольський розповів, як Путін захистив від Кадирова «Ехо Москви», взявши радіостанцію під негласну охорону спецслужб

Однією кремлівською таємницею стало менше.
Матвій Ганапольський розповів, як Путін захистив від Кадирова «Ехо Москви», взявши радіостанцію під негласну охорону спецслужб
3 Лют 2015
0
1241

Цю зворушливу історію ведучий радіо "Вєсті" Матвій Ганапольський повідав вчора своєму напарнику по ранковому ефіру Павлу Новікову. А разом з ним про Путіна як турботливого покровителя ліберальної преси дізнався весь світ (починаючи з 52 хв. 30 сек. ефіру):

- Я в выходные был в Москве - «Эху Москвы» исполняется 25 лет и у нас была фотосессия. Нас фотографировали для календаря и так далее, все-таки очень важная вещь. И могу тебе сказать и радиослушателям – почитателям «Эха Москвы», которые знают о роли этой радиостанции вообще как СМИ, которые знают, что она в каком-то смысле образец для радио «Вести» - радиостанция будет жить. Государство отступило. То есть попытки уничтожить «Эхо Москвы» прекращены.

Более того, ну, такое могу рассказать, что Владимир Путин лично дал указание Кадырову прекратить вот эти личные наезды и угрозы на «Эхо Москвы». Ты знаеш, что было сказано, что Венедиктов – личный враг, что правильные мусульмане разберутся, это самое. Ты даже не представляєш, чего там произошло. Там две структуры, услышав это, две структуры государственные, гласно и негласно установили охрану «Эха Москвы» - нам ничего не сообщая. Это страшно взбесило Путина, который попросил господина Кадырова заткнуть язык, ну, в более вежливых выражениях. В общем, это первый случай, когда СМИ победило государство. Ну, на очень компромиссных условиях, но тем не менее.

То хіба може бути поганим президент, який настільки добрий і чуйний, такий рішучий у захисті ліберальних ЗМІ та вирішенні їхніх нагальних проблем? Який же він після цього ху#ло? А ще хотілося б детальніше дізнатися про «дуже компромісні умови» перемоги «Еха Москви» над державою і чи можна у зв’язку з цим вважати те, що сталося, перемогою? Бо є такі компроміси, про які соромно зізнаватися. Чи не саме той це випадок? Тож яка глибина цих компромісів, чи є в них межа і чи не розповсюджуються вони і на радіостанцію «Вєсті», яка є «негласним» філіалом «Еха Москви» в Україні?

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 013
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 179
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 080
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду