Зураб Аласанія: "Света Остапа - самый мной уважаемый, да и просто любимый журналист ТК"

Зураб Аласанія: "Света Остапа - самый мной уважаемый, да и просто любимый журналист ТК"

Днями гендиректор НТКУ Зураб Аласанія відкрив свій блог на "Українській правді". Його допис примітний не так текстом, скільки коментарями під ним, а саме - тотальною зачисткою Аласанією критичних реплік і незручних запитань.
Зураб Аласанія: "Света Остапа - самый мной уважаемый, да и просто любимый журналист ТК"
26 Січ 2015
0
1424

Днями гендиректор НТКУ Зураб Аласанія відкрив свій блог на "Українській правді". Його допис примітний не так текстом, скільки коментарями під ним, а саме - тотальною зачисткою Аласанією критичних реплік і незручних запитань. Що, в принципі, є звичною для нього практикою на персональній сторінці у Фейсбуку.

НОВОСТИ НА ПЕРВОМ НАЦИОНАЛЬНОМ КАНАЛЕ (НТКУ)

"Білий і пухнастий" створювач суспільного телебачення очікує від суспільства лише похвали й компліментів на свою адресу. Все інше для Аласанії є категорично неприйнятним. Він створює симулякр, ілюзію загального одобрямсу. Подивіться, такого немає під дописами жодного блогера УП:

З 11-ти зафіксованих на скрин-шоті коментарів 8 видалені автором блогу. Серед них і два мої. Аласанія прибрав їх на УП, то повторю їх тут:

1. У себе на ФБ очільник Першого національного тричі назвав "мерзотою" польського журналіста Павела Боболовича за поставлене питання про долю української пісні на УТ, звинувативши його у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. А скільки разів можна назвати за це "мерзотою" самого Аласанію - стільки ж чи більше?

2. "Света Остапа, самый мной уважаемый, да и просто любимый журналист ТК" ,- ще б пак! Адже судячи з публікацій на ТК, мимоволі складається враження, що Свєта виконує функцію особистого прес-секретаря Аласанії або його піар-менеджера, чия місія полягає у просуванні позитивного іміджу гендиректора НТКУ.



Класичний приклад того, як "кукушка хвалит петуха за то, что хвалит он кукушку". Але чи багато користі буде суспільству, якщо гіркий полин видавати за східні солодощі?

Читай також:

Зураб Аласанія назвав польського журналіста мерзотою, звинувативши у розпалюванні ворожнечі за бажання чути на УТ українські пісні

«Українське товариство» польського Любліна поскаржилось Яценюку на гендиректора НТКУ Зураба Аласанію. Вимагають звільнення

"Дзеркало тижня" заретушировало "fuck" Аласанії. А дарма!

Отар Довженко назвав хамський вибрик гендиректора НТКУ Зураба Аласанії «висмоктаною з пальця історією», яка йому "пофіг"

Аласанія таки вибачився, але в притаманній йому ідіотській манері. Теги для лібералів

Раз Аласанія, два Аласанія… Народ хоче знати, скільки Аласаній міститься в одній людині

І Зураб відповів: "А тепер відповідь на "що ж це таке". А це просто мерзота. Людина на ім'я Pawel Bobolowicz, яка пише "чи в новорічну ніч на першому національному можна почути пісні українською мовою? Чи тільки російською?" — це мерзота, яка свідомо і навмисно розпалює міжнаціональну ворожнечу. Наступне питання від такої мерзоти буде: "чи президент України може привітати українців в новорічну ніч українською? Чи тількі кримськотатарською?"

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 018
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 188
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 086
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 643
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 552
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду