Юлії Мендель з «Еспресо TV»: «Что ты имела в виду?». Журналістка каналу веде передачу «Без слів»

21 Січня 2015
3040
21 Січня 2015
13:58

Юлії Мендель з «Еспресо TV»: «Что ты имела в виду?». Журналістка каналу веде передачу «Без слів»

3040
А те, що вона там говорить, як і репліки героїв сюжетів - не слова? А що ж тоді?
Юлії Мендель з «Еспресо TV»: «Что ты имела в виду?». Журналістка каналу веде передачу «Без слів»

"Я понял - это намёк,
Я всё ловлю на лету
Но непонятно,
Что конкретно ты имела в виду?"
/Несчастный случай/

На"Еспресо TV" Юлія Мендель є автором і ведучою передачі чи то рубрики"Без слів". Дивлюся й ніяк не второпаю: чому ж «без слів»? А те, що журналістка там говорить, як і репліки героїв сюжетів - не слова? А що ж тоді?

Вона ж не стриптиз показує, тобто не спілкується мовою танцю чи жесту. Все як зазвичай. Її корівські тексти перемежовуються синхронами опитуваних. То в чому сенс назви?

Якщо мається на увазі, що те, про що йдеться в програмі, глядачі мають розуміти без слів, ну то нехай режисери вирубають звук або пускають замість слів музику. Подивимося на результат. Більш ніж сумніваюся в успішності експерименту. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3040
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду