Аласанія таки вибачився, але в притаманній йому ідіотській манері. Теги для лібералів

Аласанія таки вибачився, але в притаманній йому ідіотській манері. Теги для лібералів

Хвиля громадського обурення хамською поведінкою гендиректора НТКУ призвела до вибачень посадовця.
Аласанія таки вибачився, але в притаманній йому ідіотській манері. Теги для лібералів
18 Січ 2015
0
2427

Хвиля громадського обурення хамською поведінкою гендиректора НТКУ призвела до вибачень посадовця. Щоправда, Зураб не був би Аласанією, якби не зробив це у властивому йому стилі - з "тегами для ідіотів" та іншою маячнею:

 

Ось, як на це відреагували люди:

Paweł Bobołowicz Moje noworoczne pytanie o obecność piosenek w języku ukraińskim w programie Pierwszego Kanału ukraińskiej telewizji państwowej doczekało się obraźliwych komentarzy dyrektora Zuraba Alasanii. Niestety pan Alasania znów się odezwał i znów jego wypowiedź zaskakuje...

Моє новорічне запитання про наявність пісень на українській мові в програмі першого Національного каналу України дочекалось образливих коментарів від директора каналу Зураба Аласанії. На жаль пан Аласанія знову дав про себе знати і знову його висловлювання дивує...

Ruslan Telipskyij estem po prostu w szoku... Drogi Pawle, drodzy Polacy - przepraszam was bardzo za naszego Gruzina - jestem na twojej stronie i nie akceptuje jego brutalnego wybaczenia.......

Волинь Таймс Це вже клініка... Соромно...(((

Jacek ŁęskiF Facetowi najzwyczajniej woda sodowa zrobiła z mózgu gąbkę. Szkoda, nie on pierwszy, nie ostatni. Ale o co chodzi z ta tajemniczą "kantorą"? Bo to wygląda na początki zaburzeń o charakterze prześladowczym. Facet potrzebuje konsultacj i medycznej i to pilnie.

Олексій Мазур Cхоже на те, що у Аласанії манія і роздвоєння. Манія - тому що йому здається, що він став жертвою якоїсь підступної змови Томенка-Набруско. А роздвоєння - оскільки він вважає, що Аласанія на персональній сторінці у Фейсбку - це одне, а на сторінці Першого Національного - це зовсім інше. Хоча і там, і там він гендиректор НТКУ і до нього на персональну сторінку заходять як до гендиректора НТКУ. Його там і запитують як гендиректора про НТКУ, і він відповідає як гендиректор про НТКУ та ефір Першого національного. Але при цьому за його логікою - він як просто Аласанія, і як гендиректор Аласанія - це різні люди.

Наталка Панченко Дивує не те слово. І сміх і гріх. Особливо про польську контору, якою цікавиться польська розвідка - це жесть. ))) Людина навіть не спромоглася перепросити по-нормальному. Краще б він взагалі промовчав...

Anna Dominigrrrrr a to on sam pisal? on jakos z rosyjskim bardziej po drodze... a tutaj tak a-la Michael Szczur ...

Olena BondarenkoBrzydkie ((

Yuriy Edvard Hubeni писано не як держслужбовцем, а немов би якісь перверзії?

Дмитро Антонюк Кurwa mać!

Jerzy Wójcicki  Дякуємо і на тому. Виправдовування у стилі: “Дома я просто Зураб, а на роботі — Зураб Григорович. Прошу не плутати” )))

Volodymyr Bondar Дивно, будучи керівником такого рівня людина не усвідомлює, що бажання бачити український продукт на національному українському каналі , це не терористична змова- це НОРМАЛЬНО, це не розпалює ніякої ворожнечі,не принижує національних почуттів нормальних людей. Обділена історично нація повинна оберігати та розвивати свій національно-культурний простір , в т. ч. за посередництва таких інструментів, як НТКУ(бо де ще його розвивати). Чувака несе від власної важливості. Це пройде, але тільки тоді, всією громадою будемо тикати носом і називати речі та людей своїми іменами. Дякую тобі, Павле, що не залишився байдужим до цього болісного процесу. І ще раз вибач нам усім, що допустили до влади людей,які невігластво прикривають хамством.

Wojtek Wardawygrzeczny chłopak z Ciebie piszesz o chamie " pan " biorąc pod uwagę recydywę tego gnojka przypomnę przysłowie mojej babci : cham będzie chamem na wieki wieków amen ! bez względu na narodowość ...

Paweł Bobołowicz Volodymyr Bondar Я знаю, що це пройде. І я знаю, що в Україні є більш важливі справи. Я не роблю з цього істерії, навіть з тих дивних фраз про "kontorze", якусь змову і людей, яких навіть не знаю і т. д. Не потрібно вибачатися - я не чекаю цього від людей, яких і так поважаю і ціную, і які сьогодні також стикаються з величезними проблемами! Я думаю, що Київ далеко від фронту, і деякі мають час на відстеження змов навколо їхніх теплих посад. Інші в цей час повинні боротися за своє життя.

Ihor Zinko Павел Боболович - самовідданий, професійний і сміливий польський журналіст, активний поборник українсько-польського співробітнитцва, палкий прихильник демократичних перетворень в Україні. Він одним із перших журналістів проводив репортажі із запеклих барикад Майдану. Знаю його ще зі студентських часів, як керівника молодіжної організації "Товариство польсько-української дружби" з Любліна. Так говорити про нього, як дозволив собі З. Аласанія, міг або провокатор, або ж дурень.

А от авторитетний український медіаексперт і викладач журналістики Українського Католицького Університету, оглядач "Детектор медіа" Отар Довженко вважає, що історія про "якогось", як він пише, поляка висмоктана з пальця й даремно роздмухана. І, на жаль, у своїх оцінках він далеко не одинокий з огляду на відсутність адекватної реакції на ганебний інцидент української медійної громадськості. Відповіддю медіаспільноти, яка переважно є ліберальною за переконаннями, став цілковитий ігнор і мовчання. Хоча, як на мене, мали б стати на захист людської гідності, що була так брутально принижена.

Слід розуміти, коли очільник Першого Національного тричі називає тебе "мерзотою" за питання про брак української пісні на УТ і звинувачує при цьому в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі, треба тричі йому подякувати за це і побажавши гендиректору "многая літа", заткнутися, аби не поширювати зайвого та непотрібного в соцмережі, що могло б зашкодити репутації вседостойнішого. От, припустимо, "Свободу" ганити за Фаріон чи "Правий сектор" - за те, що дозволив собі Андруховича критикувати - ліберали завжди готові. Хоча видатного письменника ніхто мерзотою й близько не називав. Тим більше тричі. А от "своїх" вони не чіпають, як би ті не казилися, до якого б скотства не опускалися. Бо ж свої - ліберали. "Сім'я". Відтак скотство тільки множиться. Ліберальне скотство.

Своєю особистою думкою з приводу кричущого факту на Фейсбук-сторінці радника президента Олега Медведєва під присвяченим цій темі постом поділився хіба що перший секретар НСЖУ Sergiy Tomilenko: "До всього. Павел Боболович - польський журналіст, що з часів Майдану днює і ночує в Україні!!!!!! Постійно ночував у палатках Майдану, зараз часто в АТО.... Він душею з нами!!!!". Але де офіційна заява Спілки? Чому мовчить Комісія з журналістської етики? Де коментарі медіаюристів?

Ну і наостанку ще таке. На сторінці Медведєва побачив лінк на "Обозреватель", на мій допис про Аласанію в рубриці "блоги". Але я на "Обозревателе" не реєструвався як блогер. Текст взято з мого блогу на "Дусі". На "Обозревателе" я його не розміщував і ніколи туди нічого не надсилав. Дивно. "Без меня меня женили"... Більше того, разом з двома моїми дописами про Аласанію, в "моєму" блозі на "Обозревателе" третя стаття - взагалі не моя, російськомовна на якусь незрозумілу тему, але підписана мною. Хтось зареєстрував мене як блогера на "Обозревателе" і розміщує там дописи від мого імені. З трьох - два мої, один - чужий. Хотів зв'язатися з сайтом, аби прояснити ситуацію, та не знайшов у них жодного контакту - ані телефона, ані електронної пошти. 

Читай також:

Гендиректор НТКУ Зураб Аласанія: "А тепер відповідь на "що ж це таке". А це просто мерзота. Людина на ім'я Pawel Bobolowicz, яка пише "чи в новорічну ніч на першому національному можна почути пісні українською мовою? Чи тільки російською?" — це мерзота, яка свідомо і навмисно розпалює міжнаціональну ворожнечу. Наступне питання від такої мерзоти буде: "чи президент України може привітати українців в новорічну ніч українською? Чи тількі кримськотатарською?"

Зураб Аласанія назвав польського журналіста мерзотою, звинувативши у розпалюванні ворожнечі за бажання чути на УТ українські пісні

«Українське товариство» польського Любліна поскаржилось Яценюку на гендиректора НТКУ Зураба Аласанію. Вимагають звільнення

"Дзеркало тижня" заретушировало "fuck" Аласанії. А дарма!

Отар Довженко назвав хамський вибрик гендиректора НТКУ Зураба Аласанії «висмоктаною з пальця історією», яка йому "пофіг"

P.S. А ПРЯМО ЗАРАЗ ЗАМІСТЬ МАРШУ МИРУ "Я - ВОЛНОВАХА!" ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТРАНСЛЮЄ... КУБОК СВІТУ З БІАТЛОНУ

Замість того, аби висвітлювати суспільно важливу й знакову для українців подію в прямому ефірі "суспільний мовник" Аласанії пропонує слідкувати за Маршем в столиці та регіонах країни у Твітері кореспондента Григорія Пирлика:

"Саме зараз наш кореспондент знаходиться в центрі Києва та оперативно інформує всіх про події з Маршу Миру. Всі деталі будуть у наших вечірніх новинах, а поки ви можете слідкувати за тим, що відбувається в столиці, у твіттері Григорія Пирлика (https://twitter.com/GPyrlik) або нашій сторінці (https://twitter.com/1tvua)".

Стена ВКонтакте

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 014
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 184
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 640
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду