На каналі 112 розстріл редакції "Charlie Hebdo" порівняли з "гоніннями" на газету "Вєсті" і "наїздом" на "Інтер"

На каналі 112 розстріл редакції "Charlie Hebdo" порівняли з "гоніннями" на газету "Вєсті" і "наїздом" на "Інтер"

Проросійський політолог і засновник "Школи вільної журналістики" Дмитро Раїмов намалював в українському ефірі паралельну реальність, подібну тій, яку створює кремлівська пропаганда.
На каналі 112 розстріл редакції "Charlie Hebdo" порівняли з "гоніннями" на газету "Вєсті" і "наїздом" на "Інтер"
11 Січ 2015
0
1887

Коментуючи каналу 112 "Марш єдності" в Парижі, політтехнолог Дмитро Раїмов сказав, що боротьба зі світовим тероризмом неможлива без Росії.

При цьому він не звинувачував путіна і РФ у тероризмі та агресії проти України, не мав на увазі, що Росія перед усе сама має припинити спонсорування своїх найманців і бойовиків на Донбасі. Не згадував і про організовані ФСБ підриви житлових будинків, що стало приводом для розв'язання другої чеченської війни.

Навпаки, політтехнолог відзначав потужність Росії як міжнародного гравця, її позитивний внесок і успішний досвід в протидії тероризму у світі й всередині країни. Тож для Раїмова російсько-українська війна і теракти російських диверсантів, від яких потерпає Україна, - це ніщо. Нібито нічого такого в нас і близько немає.

А висловлюючись щодо вбивства французьких карикатуристів "Charlie Hebdo", він провів аналогію з "гоніннями" української влади на газету "Вєсті" й намаганням позбавити ліцензії канал "Інтер". Ось на переконання екперта, головні випадки "наїздів" на свободу слова в Україні, які не можна залишати без уваги й рішучої протидії.

Про смертельну небезпеку для українських журналістів в зоні АТО та на окупованих "рускім міром" територіях, про викрадення й утримання в багатомісячному полоні українських журналістів терористами "днр"/"лнр", про  заборону ними українського телебачення, радіо, друкованої преси - ані слова.

Дмитро Раїмов також відомий тим, що беручи участь в програмі "Ефір без правил" на радіо "Вєсті", яка йшла 23 серпня, у День Національного прапора, порівняв патріотичність українців з мінливою модою, тобто чимось швидкоплинним і поверховим.

Він тоді говорив про масові прояви патріотизму українців як активність меншості, котра намагається нав'язати більшості певний стандарт поведінки. Патріоти, за політтехнологом, - це невелика спільнота людей, дуже організована соціально активна група, яка прагне підкорити собі більшість.

Протягом тієї ж радіопередачі Раїмов також повідав, що єдина причина, за якою в Києві прикрашають дорогі автівки національним орнаментом - це побоювання їхніх власників, щоби ці автівки не потрощили. Розповідаючи, посилався на інформацію майстрів з якогось СТО.

Серед іншого, політичний консультант назвав фарбування синьо-жовтими кольорами парканів і будівель "бессмыслицей". Хоча, як він висловився: "пусть красят - это лучше, чем серый, обдертый цвет".

"Для меня лично есть патриотизм интеллигентный, и есть патриотизм а-ля шароварщина, - мовив експерт. - Вот, заборы, флаги без какой-то внутренней позиции, кроме проявления этого - это шароварщина".

Отаких проросійських путінських "талантів" має Україна, які в українському ж ефірі безперешкодно, легко і просто малюють паралельну абсурдну реальність, такий собі світ навиворіт. А окрім всього, Раїмов ще й засновник та куратор "Вільної школи журналістики". Капець... "Віват МінСтець"!

Лучшие заведения, личности, события Украины Лучшие заведения, личности, события Украины

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 186
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 640
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду