Матвій Ганапольський прогнувся перед Допою і Гепою

Матвій Ганапольський прогнувся перед Допою і Гепою

Цього денного ефіру, який ішов на радіо "Вєсті" у п’ятницю, чомусь ніхто не дзвонив з Харкова. І ведучі вже почали хвилюватися, чи не сталося щось у місті. Аж раптом довгоочікуваний дзвінок:
Матвій Ганапольський прогнувся перед Допою і Гепою
3 Січ 2015
0
9251

Цього денного ефіру, який ішов на радіо "Вєсті" у п’ятницю, чомусь ніхто не дзвонив з Харкова. І ведучі вже почали хвилюватися, чи не сталося чогось у місті. Аж раптом довгоочікуваний дзвінок (цитати зі стенограми передачі):

«Павел НОВИКОВ, ведущий: Доброе утро!

Слушатель: Доброе утро! Это Харьков, Артем.

Павел НОВИКОВ, ведущий: Секунду, секунду. Это Харьков. 

Слушатель: С Новым годом! 

Матвей ГАНАПОЛЬСКИЙ, ведущий: Очень приятно. 

Слушатель: На столе был лесная быль и мною приготовленный салат греческий. 

Павел НОВИКОВ, ведущий: Лесная быль это что?

Матвей ГАНАПОЛЬСКИЙ, ведущий: Рассказывайте, что это за лесная быль?

Павел НОВИКОВ, ведущий: Из пятачков кабана?

Слушатель: Нет, нет. Что за салат не знаю, но очень вкусный. Готовила его женщина, поэтому…

Павел НОВИКОВ, ведущий: Моя бабушка так про лекарства говорила, не знаю від чого, але дуже помога.

Матвей ГАНАПОЛЬСКИЙ, ведущий: Помога. Что желаете всем радиослушателям?

Слушатель: Я конечно же желаю… Харьков, я считаю, позитивная его часть, скажем так, хочет, чтобы мы остались в этой стране, которую мы все любим и чтобы все земли, которые нам принадлежат, они вернулись. И люди, которых мы очень ждем, я хочу, чтобы они были с нами. Вот это самое главное желание, чтобы наступил мир, и, скажем, Украина была процветающей, богатой страной. Я всем этого желаю. Мира, добра. Это самое главное. А что касается Харькова, маленькая ремарочка, мы Гепу и банду мы все равно выгоним рано или поздно. 

Матвей ГАНАПОЛЬСКИЙ, ведущий: Видите, вы пользуетесь нашим радио, чтобы настроить власти Харькова против нас, да. 

Слушатель: Ни в коем случае. 

Матвей ГАНАПОЛЬСКИЙ, ведущий: Мой дорогой, но вы же это делаете. 

Слушатель: Нет, нам очень тяжело здесь, понимаете. 

Матвей ГАНАПОЛЬСКИЙ, ведущий: Я Вас понимаю, но вы же, вот понимаете, вы все равно нам решили навредить. Вы нас очень любите. Видите, вы нас очень любите, вы нас очень уважаете, но вы хотите, чтобы мы, чтобы власти Харькова были нашими врагами, да?

Слушатель: Нет, на самом деле там из власти пару человек, которые в общем…

Матвей ГАНАПОЛЬСКИЙ, ведущий: Но вы реально этого хотите. Вы сейчас это делаете. Причем, несмотря на мои многочисленные просьбы, потому что вам, мой дорогой, на нас плевать, понимаете. Но не забывайте, что вы себя лишите Радио Вести в Харькове, потому что когда вы начинаете, мы эту банду выгоним и так далее, то власти примут решение, что негоже такому радио звучать в городе Харькове и будете слушать первую программу киевского радио, где все для Вас будет хорошо. Давайте, давайте, ребята. Это называется искать на жопу приключений. Вперед и с песней. Не проблема, не проблема».

Почувши несамовите  верещання Ганапольського, вирішив подзвонити на «Вєсті», привітатися, так би мовити. І вийшло.

«Матвей ГАНАПОЛЬСКИЙ, ведущий: Спасибо вам большое. Идем дальше. Следующий телефонный звонок. Паша.

Павел НОВИКОВ, ведущий: Здравствуйте.

Слушатель: Доброго дня.

Павел НОВИКОВ, ведущий: Доброго дня. Як вас звати?

Слушатель: Олексій, Дніпропетровськ.

Павел НОВИКОВ, ведущий: Дуже приємно. Кажіть.

Слушатель: Я хочу сказати, що сьогодні в новорічному ефірі Матвій ГАНАПОЛЬСКИЙ так часто казав слово "задніца", що не помічає, що він сам стає схожим на цю "задніцу". "Задніцу" в навушниках. Це по-перше. По-друге, мені незрозуміло, чому ГАНАПОЛЬСЬКИЙ так плазує , «лебезит» перед владою. Зокрема, сьогодні додзвонився слухач з критикою на адресу харківської мерії, харківського мера. А ГАНАПОЛЬСКИЙ почав скиглити: не сваріть нас з харківським мером, що ви робите, нас же відключать. Це таке холопське в нього, російське – плазування перед владоможцями. Так от у нас – Україна, а не Росія! Це те, що Матвій ГАНАПОЛЬСКИЙ ніяк не усвідомить. 

Павел НОВИКОВ, ведущий: Ви допомогли йому усвідомити, судячи з усього».

Не думаю. Бо Матвій Юрійович абсолютно безнадійний у багатьох темах і питаннях, в тому числі й такому. Це в нього у крові.

Читай також:

Кому кортить сказати "жопа" в прямому ефірі, дзвоніть Ганапольському на радіо "Вєсті"

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 018
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 189
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 086
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 643
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 552
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду