Юрій Стець вважає покарання «Інтера» за новорічну антиукраїнську вакханалію правовим безглуздям і не займатиметься цим

Юрій Стець вважає покарання «Інтера» за новорічну антиукраїнську вакханалію правовим безглуздям і не займатиметься цим

Так міністр інформаційної політики відреагував на зливу обурень українців від трансляції "Інтером" окупаційного "огонька".
Юрій Стець вважає покарання «Інтера» за новорічну антиукраїнську вакханалію правовим безглуздям і не займатиметься цим
2 Січ 2015
0
5659

"Інтер, 5-й канал, 1+1, Перший Національний - байдуже. З початком нового сесійного тижня ініціюватиму законопроект щодо поширення на ЗМІ визначення персона нон-ґрата. Якщо людині заборонено в'їзд, то це має стосуватися в тому числі і спроб "впхатися" в Україну за допомогою телевізора. Переконаний, законопроект через Раду проведу. А до того просив би медіаменеджерів вимкнути касові апарати в голові і віднайти шухлядку з патріотизмом у мізках. Слава Україні!" - так Юрій Стець відреагував на зливу обурень українців від трансляції "Інтером" рашистського "огонька".

Нижче наводжу фрагменти з подальшого "обміну люб'язностями", що відбувся під постом міністра:

Олег Макренко Уныло((((

Rostyslav Kramar українцям наплювали в душу, мало ініціювати законопроект, мусить бути якесь покарання за таку дику зневагу, за ці кривляння на свіжих могилах

Yevhen Shandurenko то есть в существующем законодательном поле Интеру ничего не будет?

Кламоре Попули Справді? Тільки будете ініціювати? А які ж тоді функції ввіреного вам міністерства? Ініціювати законопроекти? Так це можна було робити і без створення міністерства, а за ініціативи багатьох органів...

Lina Moskovchuk Юрий, зачем так сложно? Интер ретранслировал телеканал, трансляция которого запрещена в Украине. Этот запрет, кажется, предусматривает какую-то ответственность за его нарушение? Вы минправды, Вам и карты в руки. Действуйте!

Олексій МазурНе проект з початку нового року ініціювати потрібно, а негайно ініціювати спільне засідання свого сраного МінСтеця, Нацради і РНБО. А там на підставі законодавства винести рішення про НЕГАЙНУ заборону трансляції Інтера та позбавлення його ліцензії! Все робиться невідкладно і в один день! Інакше Мінстець - це зайве витрчання бюджетних грошей заради працевлаштування і подальшого створення видимості якоїсь діяльності Стеця - людини Порошенка. Пора проводити ІНФОРМАЦІЙНЕ АТО! А в нас через Рошена та його стеців і воєнне АТО стоїть, а інформаційне навіть не починалося. Сором і ГАНЬБА!!!!!

Юрій СтецьRuslan Rusetskyy: завтра буду говорити з Олександром Турчиновим...

Олексій Мазур А сьогодні що? Війни немає? Перерва?

Єгор ЧечериндаТобто за вчорашнього КАбзона і інших ворогів Украіни в ефірі у Інтера навіть ліцензію не відберуть? А що ж тоді ще вони мають показати, щоб це, нарешті, сталося???

Олексій Мазур А наші хлопці на морозі стоять живими мішенями КОЖЕН ДЕНЬ і КОЖНУ ХВИЛИНУ!!! Поки ви збираєтеся в теплі і затишку проводити свої дурні і пусті наради!!!

Юрій Стець Олексій Мазур: спробуйте для початку навчитись висловлюватись без хамства, бо якось політичним популізмом несе, вище зазначив МінСтець ще не створено, про те, про хрещення моєї доньки Мариною Порошенко всім відомо, думаю, це жодним чином не пов'язано з контентом мого крайнього посту.

Олексій Мазур ТИ ЦЕ ІНТЕРУ СКАЖИ!!! ЧУЄШ!!! ІНТЕР НАВЧИ!!!! ЗНЕВАЖИВ ВСІХ УКРАЇНЦІВ! А стець мене повчає, щоби не хамив. ФІРТАШУ проце дзвони! Льовочкіну! ПОРОШЕНКУ СВОЄМУ! ЛОЖКІНУ!

Юрій Стець Олексій Мазур: Ваша позиція зрозуміла з першого коменту, не засмічуйте своєю емоцією ленту...

Олексій МазурІНТЕРУ КАЖИ, ЩОБИ ЕФІР НЕ ЗАСМІЧУВАВ РОСІЙСЬКИМИ ПОМИЯМИ! Турбуєся за свою лєнту? А за ЕФІР УКРАЇНСЬКИЙ - ХТО ТУРБУВАТИМЕТЬСЯ?!!!

Кламоре ПопулиПане Стець, тональність якою звертається пан Мазур, відповідає вашій бездіяльності. Від майдану 2013-2014 віднині народ має право розмовляти з "чиновниками" б будь-якого рівня у такій тональності, тому що ви цього заслуговуєте, і існуєте на наші податки. Тому, вам би краще не зауваження робити, а спокути свою провину -бездіяльність простим вибаченням... Чи ви не звикли вибачатися?"

Олексій МазурСкільки в нас всього - І РНБО, І Нацрада, І Мінстець, І СБУ, а рашисти на телебаченні як були, так і є!!!

Юрій Стець: Всім прохання прибрати хамство і матюки, хто не почує будуть відправленні в бан... Навчіться бути на ділі Нацією! Так само навчіться виконувати закон і вимагати від інших діяти тільки по закону, спробуйте відповідати не тільки слову - РЕВОЛЮЦІЯ, але й слову - ГІДНСТЬ!!! Я не буду займатись правовим безглуздям, я створю закон, який абсолютно легально дозволить впливати на ЗМІ, що зазіхають на Незалежність та Соборність України... Саме так я бачу свою роботу...

Олексій Мазур Юрій Стець: "Всім прохання прибрати хамство і матюки, хто не почує будуть відправленні в бан..." - і це замість того, щоби відправити у вічний бан "Інтер"? "Навчіться бути на ділі Нацією!" - то ми вже навчилися! Тому так і реагуємо, коли принижується наша національна честь і гідність, а державний посадовець, який має пильнувати інформаційний простір, демонструє дуже підозрілу пасивність. "Так само навчіться виконувати закон і вимагати від інших діяти тільки по закону, спробуйте відповідати не тільки слову - РЕВОЛЮЦІЯ, але й слову - ГІДНСТЬ!!!" - невже Стець хоче сказати, що в нині чинному закондавстві немає норм, які дозволять закрити "Інтер" за кричущі антиукраїнські вибрики окупантів? "Я не буду займатись правовим безглуздям, я створю закон, який абсолютно легально дозволить впливати на ЗМІ, що зазіхають на Незалежність та Соборність України.." - тобто зараз таких норм немає? Немає чи Стець не знає, що вони є?

Юрій Стець Олексій Мазур: мені стає не цікаво з Вами, саме з Вами, спілкуватись. Ви маніпулюєте і користуєтесь глупим політичним популізмом... У Вас є Ваша сторінка, перейдіть туди...

Олексій Мазур Чим я маніпулюю? В чому глупий політичний популізм?

Юрій Стець Я попросив перейти на свою сторінку. Дякую...

Олексій Мазур А може хтось не хоче чи не вміє, чи не знає як захищати інформаційний простір? Може хтось тільки на словах - патріот? А на ділі - або нікчема, або міністр, який діє за відмашкою своїх хазяїв? А якщо такої команди не надходило, то він і ліпить різні відмазки?

Що значить перейти? Ви ж - державний посадовець! Я до вас як чиновника звертаюсь, вимагаючи захистити український інформаційний простір. Дієво, а не на словах. Бо саме для цього ви і створюєте своє міністерство. Це прямі ваші обов'язки! Чого ж це ви відсилаєте мене геть?

От вам і пряма відповідь що таке Мінстець. Це місце отримання зарплати Стеця за пусті відмазки, що Інтер зараз не підлягає закриттю, що позбавлення його ліцензії - це беззаконня. Зрозуміли? Тобто беззаконня не те, що канал показував, а те, що українські патріоти вимагають позбавлення ліцензії. Зараз і негайно.

Юрій Стець: я ж попросив, перейдіть на свою сторінку, не займайтесь дешевим збором лайків... В останнє дякую....

Олексій Мазур Я не лайків хочу, а негайної і дієвої реакції Стеця із захисту українського інформаційного простору! Хочу щоби Стець відпрацьовував свою зарплату, а не оримував гроші просто так за видимість діяльності.

Дивіться, що відбувається, - люди приходять на сторінку Стеця зі зверненнями і скаргами з приводу рашистської вакханалії у новорічну ніч на Інтері, а той каже, що позбавляти за це Інтер ліцензії - це безглузддя і відсилає всіх на їх же сторінки. Ніби ми прийшли сюди просто так, до людини, яка не має до інформаційного простору жодного стосунку, ніби він не мінстр інформаційної політики

Юрій Стець: я Вас ввічливо прошу, робіть все це в себе на сторінці, шостий раз дякую...

Oleksa Dovbush Олексій Мазур там мозги заточені на бабло, ти йому про зелене, а він тобі про кругле....

Олексій Мазур А чому на своїй? Ви ж міністр інформації, а не я! Вам за це гроші платять, а не мені.

Олег Край Пане міністре, Ви часом не відриваєтеся від землі? Давати відповіді на запити людей - то є Ваш обов'язок

Oleksa Dovbush походу сторінку веде не Стець, а напевно якийсь помічник аля "гєбятаянєвкугсє"....

Олексій Мазур Як же Стець планує у своєму законопроекті розмежувати наявність в ефірі людей з персоною нон-грата в новинах та інших передачах? Якщо щойно на Інтері він сказав, що в новинах їх показувати можна. А в іншому ефірі - ні? Як він це сформулює?

Юрій Стець Дякую всім не тролям за діалог.. Олексій Мазур: в сьоме прошу, залиште мою сторінку...

Aleksandr Savchenko "Дякую всім не тролям за діалог.." А на вопросы ответить слабо!? Благодарный Вы наш!

Олексій Мазур А я вам всьоме відповідаю, що ви як міністр маєте відповідати за захист інформаційного простору і на всі питання, які вам з цього приводу ставлять, вимагаючи негайної і дієвої реакції. Я вимагаю покласти край антиукраїнським неподобствам на Інтері! Ви - міністр інформаційної політики. Поки ви напишете свій нікому не потрібний законопроект, чортзна скільки таких вогників ще покажуть. Але зокрема, я ставлю і конкретне запитання щодо вашого законопроекту і хочу отримати відповідь. За вашою логікою, яку ви щойно виклали на Інтері в коментарі "Подробицям", показувати в новинах Кобзона можна буде. А те, як він співає на вогниках - ні. Що, в законі буде спеціально виписана норма про новорічні вогники чи концерти? А якщо ця персона нон-грата не буде співаком? Тоді як?

Володимир Тищенко Пане Юрію, чи читали Ви оповідання Коцюбинського "Коні не винні?

Олексій Мазур Скажіть, ви справді не вбачаєте в нині чинному законодавстві жодної норми, яка б дозволила позбавити Інтер ліцензії? Дайте пряму відповідь на пряме питання. Як міністр. Тільки добре перед тим подумайте.

Як громадянин країни, якому не байдужий стан вітчизняного інформаційного простору, я запитую в міністра інформаційної політики про те, яким чином він буде захищати Україну від російської пропаганди на конкретному прикладі новорічного ефіру Інтера.

Стець каже, що позбавляти Інтер ліцензії - це безглуздя, яким він не хоче зараз займатися. А я його питаю, чи впевнений він, що такої норми немає внині чинному законодавсті? Стець каже, що хоче написати законопроект про заборону появи персон нон грата на телебаченні. Але в новинах повідомляти про них можна буде. Тоді я запитую, яким чином він сформулює в законі, в яких передачах кобзонів можна буде показувати, а в яких - ні. А ще хочу запитати, як бути з тими українофобами, які не мають  статусу нон-грата. От, скажімо, путін. Він найлютіший ворог України. Найперший. Але я не чув, щоби йому надали статус персони нон-грата. Але транслювати його виступи не можна, як засвідчує випадок на Еспресо. То як із цим бути? Чи регламентуватиме законопроект Стеця такі казуси?

Николай Колесников Олексій Мазур Полчаса назад Юрий Стець написал мне такой пост "ну нет у нас Министерства информации, не дают его создать, ну не пишите не правды, не манипулируйте..." Так что ни того вся Украина называет министром информационной политики Украины, если не сказать грубее..

Олексій Мазур Якщо немає мінстерства, то в якості кого Стець отримує зарплату? Якщо, звісно, отримує. Бо кабінет вже по телевізору показували. Казали, що він в АП на Банковій.

Юрій Стець Олексій Мазур та Николай Колесников: Ви не усвідомлюєте того, що Ви не одні потребуєте моїх коментарів? чи це така дивна форма самовираження, залізти на статус політика і самостверджуватись? Прошу в девятий раз, залиште мою сторінку і продовжуйте флуд в себе на сторінці...

Николай Колесников Так я от вас ничего внятного, кроме обвинения так и не услышал: министр вы или не министр? Если не министр, то зачем весь это треп. А если министр, то спросите у народа какую информационную политику он хочет видеть в Украине...

Oleksa Dovbush бляха муха в нас чиновника треба просити, щоб він виконав свої обовязки.... яка гниль прийшла до влади.

Марія Пітик Поки що не бачу в цій особі міністра

Олексій Мазур А є такі запитання, на які ви здатні відповісти чітко і однозначно, окрім того, що "як вас звати?". чому ви як міністр не дали жодної відповіді по суті неодноразово поставлених і повторених вам питань?

Юрій Стець Десятий раз: Олексій, Вам правда так одиноко, що Ви ніяк не можете залишити моєї сторінки...

Олексій Мазур Я прийшов сюди не для того, аби провести з кимось час. Я ставлю запитання міністру інформаційної політики з приводу конкретного антиукраїнського випадку в ефірі, свідком якого стала вся країна. Я цікавлюсь законороектом, який міністр хочете підготувати, і про який щойно розповів в "Подробицях" на Інтері. Я не ставлю жодного запитання не по темі. Але ні на одне моє запитання я від міністра не отримую відповіді. Лише якийсь гнилий пацанський базар ні про що. То що це відбувається і з яким міністром і чого власне ми маємо справу? Наскільки ця людина є компетентною і адекватною, а значить і гідною призначеної йому посади? І для чого ж тоді міністерство?

З бесіди я зрозумів, що єдине, що Стець вміє вправно робити, то це рахувати. Принаймні до десяти - точно.

Юрій Стець Олексій, Всі подальші Ваші коментарі будуть ігноруватись, Ви зловживаєте увагою за рахунок інших дописувачів...

Олексій Мазур Всі подальші? А чому ігнорувалися всі попередні?

Та й де ж ви ще і кому відповідаєте, якщо тут нічого не видно? Якби ви спілкувалися ще з кимось, то я б це побачив з коментарів, які ви лишаєте. Але єдине, чим ви займаєтесь, так це тим, що кажете, вже вдесяте чи в одинадцяте, що не збираєтеся відповідати на мої запитання. На жодне. То я говорю з міністром чи з ким?

Yury Martsinchik Алексей, Вы правда считаете, что министр ~обязан~ Вам давать ответ на личной страничке ФБ?

Олег Край  Юрий Марцинчик - я так считаю, например

Олексій МазурYury Martsinchik Так, а чому б ні? Тим більше, що такими питаннями цікавиться зараз вся країна, а не лише я. Тобто такі питання не є предметом мого приватного інтересу.

Yury Martsinchik Алексей, почему-то никто из моих знакомых этим не интересуется, и экстраполируя, вижу, что Кобзоном на Интере взволнованы аж доли процентов граждан Украины, остальным плевать.
Есть "обязанность", а есть "почему бы и нет". Если не обязан - зачем с него требовать? Пишите официальный запрос в министерство, если оно вам надо - по закону в течение 30 дней обязаны ответить.

Олексій МазурYury Martsinchik В яке міністрество? Стець же пояснює, що його немає. Є тільки сам Стець. Тому він і Мінстець. Але навіщо і для чого - незрозуміло. От в чому проблема.

Yury MartsinchikНу, нет министерства - нет проблемы. Чего тогда частное лицо беспокоить? Я кстати тоже на сайте кабмина такого министерства не нашел. Мало ли кто его министром назвал в прессе? Если б меня Порошенко назвал Министром по делам галактик - вы б ко мне по делам галактик в ФБ пришли?

Олексій МазурYury Martsinchik Міністерства немає, а МінСтець є. Його не в пресі міністром назвали, а зробили таким внаслідок пакетного голосування у ВР. Він призначений Міністром! Офіційно і законно.Так що він не приватна особа. А міністр. Міністр міністерства, якого немає. Тому і Мінстець. От я і хочу розібратися. А Мінстець відсилає геть.

Влад ДорошенкоЯкщо не буде РЕАЛЬНИХ дій по відношенню до "Інтера" - значить ви і ваше міністерство не виконуєте своїх функцій, а отже не потрібні. Але разом з багатьма іншими українцями сподіваюсь, що все ж таки побачу результати ваших дій на прикладі "Інтера".

Pasha Dobryстыць-пыздыць в засос бы пошел еще левочкина поцеловал

Viktor Shabanov Олексій Мазур - типичный тролль. Давно пора его забанить. Человек, который ни о чем и всем подряд. Этакая Моська псевдопартіотична. Очень хотелось бы почитать рулады Мазура в дискуссииях с министрами Кабмина Миколы Яновича. Алексей, вы с Вилкулом. Бойко и прочими Захарченками тоже так активно отстаивали свою гражданскую позицию? Паша Добрый - ты образец корректного ведения дискуссии.

Олексій МазурЦих людей я не вважав гідних бесіди зі мною. Я ставився до них як ворогів України, які потребують не дискусії з ними, а знищенню. І що значить троль? Я ставив Стецю конкретні питання по темі новорічного вогника на Інтері і прагнув отримати відповідь. Але так і не отримав. Мій "тролинг" має суспільний інтерес. Бо громада і має тролити владу постійно, вимагаючи дій. Не облизувати її, а висувати претензії, скарги, звертатися до неї з вимогами. Так і відбувається в громадянських суспільствах. А що не так?

Denis Sinelnikov Юра идите в зад на 5 ый не порьте карму.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 020
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 191
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 088
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 645
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 555
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду