Матвій Ганапольський під час ефіру на радіо "Вєсті" читає "Дусю" (ФОТО)

Матвій Ганапольський під час ефіру на радіо "Вєсті" читає "Дусю" (ФОТО)

Слухаю і дивлюся ненависне мною радіо "Вєсті" по Інтернету. На сайті радіостанції ведеться онлайн-трансляція. Раптом бачу на моніторі студійного комп'ютера, за яким сидить Матвій Ганапольський, знайомі обриси.
Матвій Ганапольський під час ефіру на радіо "Вєсті" читає "Дусю" (ФОТО)
29 Груд 2014
0
2026

Слухаю і дивлюся ненависне мною радіо "Вєсті" по Інтернету. Моніторю. На сайті радіостанції ведеться онлайн-трансляція. Раптом бачу на екрані студійного комп'ютера, за яким сидить Матвій Ганапольський, знайомі обриси.

Натискаю на паузу, придивляюся - точно! У Ганапольського розкрита "Дуся" на моєму останньому дописі про "свиняче рило" Порошенка у виконанні Матвія Юрійовича.

В цей час Ганапольський веде інтерактив разом зі своїм вірним напарником і надійним помічником Павлом Новіковим. Матвій Юрійович спілкується зі слухачами, а сам пильно вдивляється в Інтернет-сторінку. Прочитав, знову переглянув, прокрутивши замітку.

Згодом пішов за вказаними у ній лінками на інші мої дописи про себе. Все так само ретельно роздивляється, занурюючись у читання. Потім підкликав до комп'ютера свою доньку Катю, яка сьогодні чомусь гостювала на передачі, вказав їй пальцем на статтю, щось почав пояснювати, та кивала йому у відповідь.

Радий, що випала нагода наочно пересвідчитися у тому, що мої дописи потрапили на очі беспосередньому об'єкту критики. Сподіваюсь хоч після цього Ігор Гужва не казатиме, що "Вєстям" невідомі випадки якихось претензій до контенту ефіру.

А ще розраховую (правда не знаю, чи не даремно?), що зафіксовані мною "речові докази" не щезнуть з архіву радіостанції, як це неодноразово траплялося раніше.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 013
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 179
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 080
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду