Іскандер Хісамов на радіо "Вєсті" сказав, що українці радіють обвалу рубля, як свого часу азербайджанці – землетрусу у Вірменії

Іскандер Хісамов на радіо "Вєсті" сказав, що українці радіють обвалу рубля, як свого часу азербайджанці – землетрусу у Вірменії

До такої аналогії громадянин РФ, співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви вдався у програмі "Точка зрения".
Іскандер Хісамов на радіо "Вєсті" сказав, що українці радіють обвалу рубля, як свого часу азербайджанці – землетрусу у Вірменії
17 Груд 2014
0
2241

До такої аналогії громадянин РФ, тележурналіст каналу UBR, співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, постійний політексперт радіо "Вєсті" вдався у програмі "Точка зрения", 17 грудня (починаючи з 12 хв. 42 сек. ефіру):

«Олег Білецький, ведучий: Давайте от стоимости Украины в хорошем смысле – к стоимости российской валюты. Потому что эта тема так или иначе затрагивает нас, потому что все связано. Это первый момент, котрый я бы хотел, чтобы вы осветили. И второй – это скорее гуманитарный. Потому что меня откровенно удивил тот ажиотаж, с которым украинские пользователи социальных сетей и даже просто на улицах обсуждают эту тему. Ну казалось бы…

Іскандер Хісамов (з іронічною посмішкою): Ну это счастье большое – все ликуют, празднуют. Это на самом деле хорошо понятно.  У врага – проблемы. Я помню ликование в Азербайджане, когда произошло страшное землетрясение в Армении. Спитак, Ленинакан, там были десятки тысяч жертв. А в Азербайджане тогда пели и плясали на улицах.

Олег Білецький: Но все-таки там была природная стихия, а тут… Не хотелось бы...

Хісамов: Не важно, не важно! Это несчастье у врага. А какое оно имеет происхождение – божественное или нет, природное или он сам виноват…  Я повторяю, что когда Армению постигла такая беда, я хорошо это помню, то в Азербайджане устраивали фестивали, карнавалы, национальные празднования. Так устроены люди».

ЛЮДИ! Вчитайтеся в ці вбивчі своїм цинізмом і блюзнірством рядочки! Вслухайтеся в слова цих нелюдів! І одного, і другого!

Чи не шокує вас настільки трепетно-зворушлива турбота ведучого про недостатній гуманізм до грошової одиниці ворога, на рахунку якого тисячі загиблих українців і зруйнована інфраструктура окупованих територій?

Білецький згадав користувачів соцмереж і людей на вулицях та чомусь забув захисників України, наших відважних воїнів - бійців АТО на блокпостах, у бліндажах та окопах. Ризикуючи життям кожної  хвилини, в перерві між «мирними» обстрілами з боку терористів вони теж обговорюють цю тему, сподіваючись, що путіну не вистачить на зайвий снаряд, ракету чи кулю, що може принести їм смерть.

Він забув українських матерів, що в день і ніч  вимолюють у Господа повернення живими своїх синів і божеволіють, коли чують про чергові атаки спонсорованих кремлем ординців! Не їхні сльози його хвилюють, а, бачите, незрозумілий йому ажіотаж українців щодо падіння російського рубля.  

Як в цих бузувірів чорноротих язики могли повернутися, аби сказати таке! Точніше випорожнити. Та ми ж тільки тому і радіємо обвалу рубля, бо сподіваємося, що у путіна буде менше грошей на війну, а значить він менше нас вбиватиме! Послаблення російської економіки – це консолідована позиція всього цивілізованого демократичного світу з метою приборкання віроломного, знахабнілого агресора і встановлення миру!

Як можна порівнювати радість українців - жертв російської агресії - з чиєюсь радістю від природного лиха, яке забрало життя десятків тисяч людей в якійсь країні?

Я не в курсі, як в Азербайджані святкували землетрус у Вірменії, але точно знаю, що це порівняння абсолютно недоречне до українців, а в Україні етнічні азербайджанці і вірмени живуть у мирі та спокої. Принаймні без конфліктів. І ті, і інші виборювали свободу на Майдані, а нині воюють за Україну в АТО. Навіщо сіяти тут між ними ворожнечу такими заявами в українському ефірі?

Чому ж ані Нацрада, ані Мінстець ніяк не почухаються, аби нарешті припинити це антиукраїнське скотство на «Вєстях»? Системне, відверте, зухвале. Скільки це триватиме і чого ви чекаєте? Чому мовчите і ніяк не реагуєте?

А під кінець передачі Хісамов поклав провину за можливу ескалацію військового конфлікту між Росією і Україною на… призначеного Президентом Порошенком секретаря РНБО Олександра Турчинова – через те, що той сказав, що Росія будь-коли може вдатися до повномасштабної континентальної війни. Хісамов оцінив ці слова не інакше як... провокацією з боку України. Нормально?

Довідково:

Спітакський землетрус (вірм. Սպիտակի երկրաշարժ, відомий також як Ленінаканський) — катастрофічний землетрус (магнітуда 7.2, бальність в эпіцентрі — 10 балів за міжнародною шкалою Мєдвєдєва—Шпонхойєра—Карніка MSK — 64, глибина гіпоцентру — приблизно 10—20 кілометрів)[1], що трапився 7 грудня 1988 о 12 годині 41 хвилин за місцевим часом (11:41 за московським часом, 7 год. 41 хв. за Грінвічем) на північному заході Вірменської РСР. У результаті землетрусу було повністю зруйновано місто Спітак і 58 сіл. Частково зруйновано було міста Ленінакан, Степанаван, Кіровакан і ще більше 300 населених пунктів. Загинули щонайменше 25 тисяч чоловік, ще близько ста сорока тисяч стали інвалідами. 514 тисяч людей залишилися без даху над головою. Загалом землетрус охопив близько 40% території Вірменії.

Приблизно 40% промислового потенціалу Вірменії в результаті землетрусу було виведено з ладу. Через ризик аварії було зупинено Вірменську АЕС. Економічний збиток від лиха перевищив 13 млрд доларів.

Спітакський землетрус, разом з Чорнобильською трагедією, став найстрашнішою катастрофою останніх років існування СРСР. Допомогу в ліквідації наслідків землетрусу СРСР надали більше ста країн.

Читай також:

На радіо «Вєсті» сказали, що ніяка «днр» не банда, а у війні на Донбасі винна сама Україна

Іскандер Хісамов на радіо "Вєсті" про закони 16 січня: "Там расстрелов на месте не предусматривалось... Они пытались спасти ситуацию"

Іскандер Хісамов: "Целью этих людей не является страх, потому что они знают, что Украину застращать нельзя. Они просто воюют"

Іскандер Хісамов на радіо "Вєсті": "Я никогда не считал донецких повстанцев террористами"

Ганапольський на радіо «Вєсті» про Майдан: «Пришли, энергия масс, разбили, захватили, поменяли»

Ведуча радіо «Вєсті» і ТВІ Юлія Литвиненко захистила й підтримала Ані Лорак

Матвій Ганапольський наполягає, що порівнював українців з нацистами правильно. Євген Кисельов підтримав колегу

Матвій Ганапольський проти того, щоби українці називали вулиці на честь своїх героїв

У ведучих радіо "Вєсті" Дмитра Тєрєшкова і Василіси Фролової Майдан і Свобода асоціюються зі смородом

Нацрада, прибери рашистів з українського ефіру!

У День Національного прапора на радіо "Вєсті" масові прояви патріотизму українців назвали "желто-блакитной истерией"

"Уроки патріотизму" від Дмитра Тєрєшкова і Василіси Фролової на радіо "Вєсті"

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 186
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 640
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду