У ведучих радіо "Вєсті" Дмитра Тєрєшкова і Василіси Фролової Майдан і Свобода асоціюються зі смородом

У ведучих радіо "Вєсті" Дмитра Тєрєшкова і Василіси Фролової Майдан і Свобода асоціюються зі смородом

Уривок з "Ефіру без правил" від 19 жовтня:
У ведучих радіо "Вєсті" Дмитра Тєрєшкова і Василіси Фролової Майдан і Свобода асоціюються зі смородом
22 Жов 2014
0
1885

Уривок з "Ефіру без правил" від 19 жовтня (цитати зі стенограми ефіру на сайті радіостанції):

"Василиса ФРОЛОВА, ведущая: Здравствуйте, вы в эфире. Говорите, чем пахнет Украина?

Слушатель: Але, как приятно, что я дождалась. Как только вы объявили вопрос, первая мысль, вы потом озвучили это, но у меня она была первой, - свободой. В последние годы ассоциируется как маленькая, нежная, хрупкая женщина борется за свою свободу, как совместить нежность и мужество, мне трудно сказать.

Василиса ФРОЛОВА, ведущая: Спасибо.

Слушатель: Я тут плачу, потому что пока вы говорите, переживаешь, состояние Украины, не хочется говорить ни о смерти, ни о каких-то проблемах. Нет, она нежная, добрая, но мужественная и стойкая. А остальное придумайте сами.

Василиса ФРОЛОВА, ведущая: Спасибо огромное, плакать не надо, с вами согласен Сергей, который пишет нам: "Украина пахнет свободой". Или: "Запах ветра перемен, он будет добрый ласковый, ветер перемен".

Дмитрий ТЕРЕШКОВ, ведущий: Мы говорим об одном, но каждый ощущает свое, ведь как можно ощутить свободу, если не соотнести ее с чем-то. До сих пор не выветрился запах Майдана, гари, ладана. Вот продуктов горения, кадила, вот какой-то этот запах, даже когда баррикады разобрали, все вынесли, вычистили Майдан, все равно когда я там прохаживался, я его ощущал. А стоит ли его повторять и нести в будущее.

Василиса ФРОЛОВА, ведущая: Еды, которую готовили на Майдане.

Дмитрий ТЕРЕШКОВ, ведущий: Навеевает какие-то... "

Нагадую: у "Вєстєй" є така звичка - як тільки якийсь з ефірів набуває негативного розголосу, вони його відразу вилучають з архіву сайту, ніби нічого такого не звучало. Отже, якщо хтось хоче переконатися, що саме в такому вигляді був ефір, то нехай заходить на сайт радіостанції і пересвідчується в цьому, поки є можливість.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 013
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 180
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 080
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 546
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду