У Дніпропетровську від Порошенка на вибори йде місцевий «скот»

У Дніпропетровську від Порошенка на вибори йде місцевий «скот»

Під час ЄвроМайдану міській голова Іван Куліченко потрапив у відповідний перелік сайту «Skoty.info» за сприяння легалізації бандоформувань "тітушок" під виглядом "народних дружин".
У Дніпропетровську від Порошенка на вибори йде місцевий «скот»
19 Вер 2014
0
3272

Під час ЄвроМайдану міський голова Іван Куліченко потрапив у відповідний перелік сайту «Skoty.info» за сприяння легалізації бандоформувань "тітушок" під виглядом "народних дружин". На цьому ресурсі йому також закидають "причетність до незаконної роздачі державного майна (зокрема території, на якій знаходились тварини, занесені в Червону книгу України) під бізнес будівництво".

Серед земляків, яким дніпропетровський мер склав компанію, такі одіозні регіонали як Олег Царьов, Іван Ступак, Олександр Вілкул. Нині Іван Куліченко балотується від партії «Блок Петра Порошенка» у 28 виборчому округу Дніпропетровська.

Влітку минулого року під час візиту до міста з ним люб'язно фотографувалася й захищала від критики ведуча "1+1" Соломія Вітвіцька. Вона брала участь у влаштованих місцевою владою святкових заходах з нагоди Всесвітнього дня захисту дітей.

Фотография: Мер Дніпропетровська, якого обирали вже п'ять разів)) Оце я розумію)) Іван Куліченко, я та маленький актор серіалу

Іван Куліченко віддячив Соломію іменною грамотою.

Фотография: За підтримку та розвиток творчо обдарованих дітей і молоді Дніпрометровська від міського голови Івана Куліченка! Приємно!!!

А от як про висування в народні депутати Івана Куліченка від Блоку Порошенка відгукнулася у своєму Фейсбуку  журналістка "Громадського телебачення" та проекту "Слідство. Інфо" Анна Бабінець:

"Іван Іванич Куличенко - феєричний персонаж. Він мер Дніпропетровська вже 15 років. Торік у грудні він виходив на Дніпропетровський антимайдан та закликав підтримувати Януковича. Нічого дивного, адже Іван Іванич сяяв від щастя, коли отримував партквиток Партії регіонів. Здав він його лише коли переконався, що Януковича у країні немає - 22 лютого 2014 року. І от тепер з гаслом "Последовательность. Порядочность. Профессионализм" Іван Іванич балотується у Верховну Раду від... Блоку Петра Порошенка. Невже президент не міг знайти у Дніпропетровську когось покраще? Там що, закінчились люди?"

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 020
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 191
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 088
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 645
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 947
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 554
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду