Ігор Гужва: попередня влада на відміну від нинішньої мала рамки пристойності

Ігор Гужва: попередня влада на відміну від нинішньої мала рамки пристойності

Так головред газети «Вєсті» і керівник медіа-холдингу «Мультимедіа Інвест груп» прокоментував обшук у своїй редакції, проведений напередодні співробітниками СБУ.
Ігор Гужва: попередня влада на відміну від нинішньої мала рамки пристойності
13 Вер 2014
0
940

Так головред газети «Вєсті» і керівник медіа-холдингу «Мультимедіа Інвест Груп» прокоментував обшук в редакції свого видання, проведений напередодні співробітниками СБУ:

«Я анализировал, почему при Януковиче были какие-то рамки приличия. На мой взгляд, Янукович всегда чувствовал, что если он перейдет какую-то грань, то ему на Западе «дадут по голове» - ну,  счета там, какие-то отношения, ну, до Майдана были перспективы асоциации с ЕС и так далее.  Нынешняя власть ощущает серьезную поддержку Запада. И она в какой-то момент пришла к выводу, что чтобы она не делала, то какой-то серьезной реакции Запада не будет, потому что для Запада - они свои. Поэтому Запад будет прощать ей то, чего никогда бы не простили ни Кучме, ни Януковичу, никому другому.»

/Програма «Герой дня» з Сакеном Аймурзаєвим на радіо «Вєсті» від 12.09.2014./  

Тобто все це неприховане регіоналівське свинство, вся  ця кримінальна тиранія, насаджена в Україні бандюковичами, проти якої повстали українці, за Гужвою, була в рамках пристойності.  Ну і Межигір'я, як символ правління президента-рецидивіста - теж.

І це слова журналіста? Так каже головред газети і керівник цілого медіа-холдингу! А чи є в нього хоч крихта совісті і звичайної людської моралі? Бо про ніяку журналістську об'єктивність , зрозуміло, говорити не доводиться.  Як в нього язик повернувся назвати влаштоване в Україні середньовічне мракобісся - «рамками пристойності»? Це плювок в душу всім українцям. В нашу честь і гідність!

З таким головредом, власником і директором холдингу всі ЗМІ, які до нього входять, апріорі не можуть бути проукраїнськими. Тільки АНТИ!

Не даремно ж на захист «Вєстєй» до їхнього офісу під час обшуку прибігли найодіозніші регіонали-українофоби - Олена Бондаренко і Микола Левченко, чиї руки по лікті в крові українців.

На підтримку «Вєстєй» виступив і кремлівський політтехнолог, рашист Сергій Марков. «Вы - герои!» - написав цей затятий імпер-шовінюга на сторінці Ігоря Гужви у Фейсбуку. Вони, до речі, там друзі. І судячи зі всього не лише в Інтернеті. Скажи мені, хто твій друг...

P.S. Щойно на місці проведення акції в підтримку "Вєстєй", яка зараз проходить біля Мистецького арсеналу, Гужву затримала міліція і повезла до райвідділку. Зараз він У Печерському РВВС. На радіо "Вєсті" - гвалт і вереск.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 013
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 179
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 080
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 635
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 938
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 545
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду