Ігор Гужва оголосив про розширення мережі мовлення радіо "Вєсті": + 20 міст. Нацрада для Гужви - не проблема

Ігор Гужва оголосив про розширення мережі мовлення радіо "Вєсті": + 20 міст. Нацрада для Гужви - не проблема

Як планується, під кінець вересня до Києва, Харкова і Дніпропетровська, де мовить радіостанція, має додатися ще 20 міст України.
Ігор Гужва оголосив про розширення мережі мовлення радіо "Вєсті": + 20 міст. Нацрада для Гужви - не проблема
10 Вер 2014
0
2306

Під кінець вересня до Києва, Харкова і Дніпропетровська, де мовить радіостанція, має додатися ще 20 міст України

Про це керівник медіа-холдингу "Вєсті" заявив сьогодні в ефірі своєї радіостанції:

- Мы подходим к финалу переговорного процесса, и есть все шансы, что до конца месяца мы появимся еще более чем в 20 городах. Единственное, что этому может помешать – предвзятое отношение местных органов власти, — повідомив Гужва.

Серед міст, які радіо «Вєсті» хоче охопити своїм мовленням – Суми, Запоріжжя, Черкаси, Маріуполь. Останній, до речі, «Вєсті»  оточували російськими військами три дні поспіль – з суботи, 30 серпня, по понеділок, 1 вересня. У вікенд цю новину озвучували ведучі Василіса Фролова та Дмитро Тєрєшков, а зранку у День знань - Павло Новіков.

- Мы помним, что Нацсовет к нам относится намного более внимательно, чем к остальным радиостанциям, пытается придираться к каким-то отдельным словам или заявлениям, поэтому, конечно, есть различные варианты, но последние месяцы мы с Нацсоветом сотрудничали достаточно конструктивно, - зазначив Гужва. - Поэтому думаю, что это не станет той проблемой, которая помешает нам, которая помешает радиослушателям более, чем в двадцати городах Украины услышать нашу радиостанцию.

Дуже цікаво було б дізнатися, що означають слова Гужви про конструктивну співпрацю з Нацрадою? В чому вона полягає? Хочеться вірити, що ця співпраця не має комерційного характеру, навіть попри обсяги капіталізації «Вєстєй» та невідомі, ретельно приховувані від громадськості джерела настільки потужного фінансування медіа-холдингу.

Пояснюючи, звідки в офісі "Вєстєй" взялися півтора мільйони готівкою, знайдені правоохоронцями, Гужва сказав, що це особисті гроші співробітника, який зберігав їх тут, позаяк вважав офіс надійнішим за банк.

Нехай кожен вірить сказаному в міру свого ідіотизму. Лише зауважу, що це було пояснення власника медіа-холдингу, людини, яка керує засобами масової інформації. Так само ці ЗМІ поводитимуться зі своїми читачами, слухачами й телеглядачами. В планах Гужви ще й запуск телеканалу "Вєсті".

Всі нижче наведені матеріали були доведені мною до відома Нацради через її офіційну сторінку  у Фейсбук. Так само і до голови регуляторного органу – Юрія Артеменка. У відповідь мені дякували і казали, що вивчають викладені дані та продовжують повсякденний моніторинг радіостанції, в якої вже є два нацрадівських попередження.

"Ведуча радіо "Вести" Юлія Литвиненко не знає, хто "свій", а хто "чужий" на буремному сході України"

"Матвій Ганапольський: у «Браті» нічого образливого для українців немає"

"Замість Дмітрія Кісєльова на радіо «Вєсті» - Дмитро Тєрєшков?"

"Матвій Ганапольський порівняв організаторів Львівського форуму видавців з… нацистами"

"Ехо Москви на радіо "Вєсті"

"Уроки патріотизму" від Дмитра Тєрєшкова і Василіси Фролової на радіо "Вєсті"

"НЕК з питань захисту суспільної моралі займеться Матвієм Ганапольським"

"Радіо "Вєсті" замітає сліди, намагаючись уникнути відповідальності за образливі для українців висловлювання Матвія Ганапольського"

"Радіо «Вєсті» з Ганапольським, як російські терористи з «Буком»

"У День Національного прапора на радіо "Вєсті" масові прояви патріотизму українців назвали "желто-блакитной истерией"

"Нацрада, прибери рашистів з українського ефіру!"

"Дмитро Тєрєшков і Василіса Фролова оточили Маріуполь російськими військами"

"У Василіси Фролової - нав'язлива ідея? Ведуча радіо "Вєсті" знову оточила Маріуполь російськими військами"

"Іскандер Хісамов на радіо "Вєсті": "Я никогда не считал донецких повстанцев террористами"

"День Ясіра Арафата на радіо "Вєсті"

Виходить, все це не лише не потягнуло на третє попередження, а й навіть не стало перешкодою для розширення мережі мовлення радіостанції. Ну-ну...

P.S. Це ж Ігорю Гужві терміново знадобилися ще 20 міст у зв'язку з виборами. "Вєсті" агітуватимуть за старих регіоналів і "нових" - з партії розвитку України, несучи в широкі маси ідею замирення з терористами. "Вєсті" мовлять в Інтернеті, але Гужві дуже потрібна та аудиторія, яка не користується Мережею, або буває там не так часто і довго. Йому потрібні домогосподарки й пенсіонери у нових 20 містах, щоби якомога більше розширити за їхній рахунок електоральну базу ПР-ПРУ. І якщо Нацрада видасть "Вєстям" ліцензію на потрібні їм частоти, то цим фактично стане причетною до спроб реваншу бандюковичів на парламентських виборах, бо посприяє тому, щоби до ВР пройшла якомога більша кількість прихованих або явних симпатиків сепаратистів.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 185
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 640
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду