Якби серед журналістів проводився конкурс найбезглуздіших запитань, то Юлія Литвиненко мала б всі шанси на перемогу

Якби серед журналістів проводився конкурс найбезглуздіших запитань, то Юлія Литвиненко мала б всі шанси на перемогу

Ведуча поцікавилася в експерта, що буде означати перемога України: перемогу США чи Росії?
Якби серед  журналістів проводився конкурс найбезглуздіших запитань, то Юлія Литвиненко мала б всі шанси на перемогу
9 Вер 2014
0
1388

Вчора у Юлії Литвиненко на радіо "Вєсті" в передачі "Точка зрения" гостював Олексій Мустафін. Але ефір видався примітним не стільки відповідями запрошеного, скільки запитаннями хазяйки студії. 

Подаю їх разом з репліками Мустафіна, після яких ці запитання були поставлені. Взято зі стенограми ефіру на сайті радіостанції:

1. Алексей МУСТАФИН, журналист: Меня смущает фраза о том, что огонь ведется, потому что прибыл туда Порошенко, хотя огонь там ведется с момента прекращения огня. С другой стороны, мир невозможно установить в одностороннем порядке. Если есть люди, которые хотят воевать, война будет продолжаться.

Юлия ЛИТВИНЕНКО, ведущая: Хотят ли русские войны?

Оце так... А що, Литвиненко і досі сумнівається? Після всього?

2. Алексей МУСТАФИН, журналист: Война сейчас идет не военными средствами. Санкций достаточно, чтобы вести глобальное противостояние. Если их будет недостаточно, их будут усиливать.

Юлия ЛИТВИНЕНКО, ведущая: Понятно, ради чего воюют Америка с Россией. А за что воюет Украина?

Тобто, Литвиненко ніяк не второпає, за що зараз воює Україна? Мустафін їй пояснив:

3. Алексей МУСТАФИН, журналист: За сохранение своей территориальной целостности, и второе, чтобы иметь возможность самостоятельно выбирать вектор своего развития.

Юлия ЛИТВИНЕНКО, ведущая: Но победа Украины будет означать победу США или победу России?

А це що за маячня? Про що вона?

Якщо хтось закидатиме мені, що питання висмикнуті з контексту бесіди, то нехай зайде на сайт "Вістей" і прослухає передачу цілком чи прочитає стенограму, поки її не прибрали. Надрукована версія "Точки зрения" збігається з тим, що Литвиненко казала в ефірі.

Але я в даному випадку про те, що наведені запитання ведучої настільки безглузді, що неприйнятні в будь-якому контексті, про що б не йшлося.

Адже погодьтеся, дуже важко уявити адекватну в психічному та інтелектуальному плані людину, яка б і досі вагалася, чи хочуть росіяни війни; не знала б за що воює Україна і допускала, що перемога України в російсько-українській війні означала б перемогу... Росії. Принаймні, це точно не для моїх мізків. Я - пас.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 186
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 640
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду