Євген Кисельов не збирається протестувати на Манежній

Євген Кисельов не збирається протестувати на Манежній

До Москви не хоче, бо йому в Києві добре.
Євген Кисельов не збирається протестувати на Манежній
4 Вер 2014
0
1239

Скориставшись можливостями інтерактиву, зателефонував на радіо «Вєсті» під час передачі «На пике событий». Сьогодні  гостем Матвія Ганапольского був Євген Кисельов. Зрозуміло, що мова йшла про останні події в Україні, про плани і задуми путіна, про саміт НАТО в Уельсі.

- Чи не бажає Євген Кисельов разом з Ганапольським вийти з антипутінським плакатом на Манежну площу в Москві? - запитав я. - Вважаю, що зараз більш підходяще для обох місце - саме там! А тут, в ефірі ми і самі собі розповімо, хто такий і що таке путін.

На що Кисельов відповів:

- Я живу и работаю в Киеве. Это мой выбор и моя судьба.

Це, звісно, похвально, але попри все Кисельов, наскільки мені відомо (може щось пропустив?), зберігає російське громадянство. І це саме його, в сенсі російський, президент суне на Україну своїм загарбницьким військом. А на Манежну виходять протестувати проти війни - одиниці.  

То якщо Україна, зокрема Київ, де вам так вільно дихається і комфортно працюється, є вашим вибором і долею, чи не варто було б спробувати захистити її хоча б власною громадянською, людською позицією? Не в українському ефірі, а в столиці вашої батьківщини, настільки ворожої до вподобаної вами України.

Співвітчизник Кисельова, громадянин РФ Матвій Ганапольський за себе нічого не сказав. Мабуть, через брак ефірного часу.

Серед іншого, протягом ефіру Євген Кисельов прокоментував і реакцію Йосипа Кобзона на позбавлення його звання почесного громадянина Дніпропетровська. Той сказав, що йому було соромно носити цей титул. А ще він ненавидить сьогоднішній Дніпропетровськ через те, що регіоном керує Коломойський, якого в Росії звинувачують у військових злочинах.

Оцінка Кисельова була короткою і ємкою:

- Ой, дурак он, Иосиф Давидович...

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 016
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 186
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 085
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 640
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 943
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 549
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду