Для Данила Яневського найголовніше в жінці - правильне позиціонування

Для Данила Яневського найголовніше в жінці - правильне позиціонування

Відомий журналіст повідав про це у передачі «"Люди. Hard Talk"», яку головред журналу «Публичные люди» Наталія Влащенко веде на каналі «112. Україна».
Для Данила Яневського найголовніше в жінці - правильне позиціонування
8 Серп 2014
0
2716

Відомий медійник розповів про це у передачі «Люди. Hard Talk», яку на каналі «112 Україна» веде головред журналу "Публичные люди" Наталія Влащенко. Остання частина розмовного шоу з подачі ведучої була присвячена жінкам. Автор крилатого гасла «Кохаймося, бо ми того варті» залюбки поділився своєю філософією щодо чарівної статі:

Яневский

-          Я понимаю, что женщина - это мистическое существо, и что я на верхних уровнях своего сознания приближаюсь к нижним уровням сознания женщины. В этом смысле я женовед и женолюб. Но постичь мистику невозможно. А мистика женщины состоит в том, что она является ядром жизни, смыслом этой жизни. Вы нас приводите в этот мир. Не мы. У нас функция очень простая: осеменить как можно большее количество самок, простите мне это...

-          А что прощать? Что в этом плохого?

-          Ничего, наверное, но это противоречит неким... сословным представлениям. И погибнуть желательно на поле боя...

-          Ты сам сегодня сказал, сколько тебе лет.

-          58.

-          Ты получил от женщин то, что ты мечтал от них получить?

-          Да. Вне всякого сомнения. Это моя супруга Марта. Я получил от нее принятие и правильное  позиционирование - она признала меня главным, а я ее - единственной. Она признала мое право принимать решения. Она не укоряет, не учит. И дает очень толковые советы, но только тогда, когда я ее спрашиваю об этом. А поскольку она дает толковые советы - и житейские, и профессиональные - то я часто к ней обращаюсь.

-          Секс имеет какое-то отношение к любви?

-          Хороший вопрос... Очень мало. Тут нет прямой связи.

-          Ну и в самом конце, есть ли у тебя какой-нибудь вопрос ко мне?

-          Как тебе удается так хорошо выглядеть?

-          Хороший вопрос! Знаешь, наверное потому, что я не потеряла женского интереса к жизни. Не человеческого, а именно женского.

Це  відомий, а головне - напрочуд  дієвий рецепт жіночого благополуччя.  На те існує маса підтверджень.  А якби реалізуючи свою жіночу цікавість до життя Влащенко не матюкалася б та «нах» не посилала, то виглядала б іще краще. Бо є така думка, що жінку вульгарність не прикрашає, а навпаки - лише позбавляє шарму.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 017
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 188
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 086
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 642
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 945
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 552
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду