Телеведучий-сепаратист Юрій Кот сподівається на блискавичну перемогу терористів

17 Липня 2014
2400
17 Липня 2014
23:10

Телеведучий-сепаратист Юрій Кот сподівається на блискавичну перемогу терористів

2400
Про це колишній ведучий Першого Національного і регіоналівський шоу-мен написав у своєму блозі на "Кореспонденті".
Телеведучий-сепаратист Юрій Кот сподівається на блискавичну перемогу терористів

Про це колишній ведучий Першого Національного і регіоналівський шоу-мен написав у своєму блозі на "Кореспонденті". Він покладає провину за збитий терористами літак на українську сторону, звинувачуючи її в спробі дискредитації "лідера" Ігоря Гіркина. А ще сподівається на блискавичну контратаку "ополченців", бажаючи, щоби вона закінчилася перемогою на західному кордоні України. Ось ці жахливі рядки:

"О трагедии в небе над Торезом узнал час назад... И за это время познакомился с разнообразными мнениями по поводу произошедшего... Особенно расстроил комментарий, намеренно приписываемый Игорю Стрелкову, где он якобы радуется по поводу произошедшей трагедии... Поверить в то, что этому может хоть кто-то радоваться может только тот, кто сам хлопал в ладоши от сожженной Одессы или расстрелянных Мариуполя, Луганска, Донбаса... Невооруженным взглядом видно две лжи с налетом майдаунизма, рассчитанного на обиженных, озлобленных, оболваненных людей. Первая - Боинг сбило ополчение из "Бука"... Вторая - радость Стрелкова от произошедшего. Обе они призваны дискредитировать все в целом и лидера непосредственно. Кому это выгодно? В чьей это манере? Как это возможно? И, главное, они будут очень торопить время и накачивать ситуацию, чтобы не дать опомниться никому... Иначе всплывет еще одна правда об их темных делах, где международный рейс с мирными гражданами сбивается для дискредитации и достижения своей главной цели - ВОЙНА! Они не остановятся, пока не начнут ее. И их надо останавливать. Не начнут после этого акта, создадут иной, еще ужаснее, вплоть до взрыва на атомной электростанции... Они одержимы... И вся надежда на скорую контратаку ополчения, которая закончится молниеносно и на западных границах этой страны...".

Моральні оцінки наведеного тексту - зрозумілі, а от його юридичною класифікацією, думаю, належить зайнятися компетентним органам. Як на мене, то громадського осуду і дошки ганьби тут замало.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2400
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду